Διονύσης Πρώιος: Έγινε η κηδεία του στην Κεφαλονιά – Θάφτηκε δίπλα στον γιο του


Ακόμη άγνωστο παραμένει πως έγινε το δυστύχημα, με την αστυνομία να αναζητά μάρτυρες

Έγινε η κηδεία του πρώην παίκτη του MasterChef, Διονύση Πρώιου στον τόπο καταγωγής του στην Κεφαλονιά. Ο μάγειρας απεβίωσε μετά από ένα τραγικό τροχαίο που είχε στην Εθνική Οδό στο ύψος της Μεταμόρφωσης οδηγώντας την ίδια μηχανή με την οποία πέθανε και ο γιος του πριν χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θάφτηκε δίπλα στον γιο του. Επιθυμία του άλλωστε να τον συναντήσει και να είναι ξανά μαζί.

Ακόμη άγνωστο παραμένει πως έγινε το δυστύχημα, με την αστυνομία να αναζητά μάρτυρες.

Έχει αποκλειστεί τόσο από ειδικούς όσο και από κοντινά του πρόσωπα το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, καθώς ο ίδιος πίστευε πως αν βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του δεν θα συναντηθεί ποτέ ξανά με τον γιο του.

«Την Παρασκευή 20-9-2024 και περί ώρα 14.00΄, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, στο ύψος της χ/θ 15,000 (προ της εξόδου προς Αττική Οδό) στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, δίκυκλη μοτοσυκλέταεξετράπη της πορείας της για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και ανετράπη επί του οδοστρώματος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του, ο οποίος διεκομίσθη σε νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες μετά υπέκυψε στα τραύματά του. Στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης και για τη μόρφωση πληρέστερης εικόνας για τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το εν λόγω τροχαίο ατύχημα, παρακαλούνται τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με το Γ΄ Τμήμα Τροχαίας Β/Α Αττικής στο τηλέφωνο: 2102854400», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ