Ο αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης των Βαλκανίων στα χέρια των Αρχών;


Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης εδώ και λίγες ώρες φαίνεται να βρίσκεται στα χέρια των αρχών στο Ντουμπάι

Το όνομά του είναι πασίγνωστο στον υπόκοσμο. Άλλοι τον «τρέμουν», κάποιοι που επιχείρησαν να «βάλουν χέρι» στις δουλειές του αποτελούν παρελθόν και ορισμένοι τον προσέγγισαν για να γίνουν μέλη της ομάδας του.

Θεωρείται ο αρχηγός σκληρής ρωσόφωνης εγκληματικής οργάνωσης των Βαλκανίων. Φέρεται να έχει υπογράψει συμβόλαια θανάτου στην Ελλάδα και να είναι εκείνος που κρύβεται πίσω από τις εκτελέσεις σκληρών της ελληνικής μαφίας, πίσω από εμπρηστικές επιθέσεις σε φορτηγά που έκρυβαν λαθραία προϊόντα αλλά και σε αποθήκες – εργαστήρια στην Αττική και όχι μόνο.

Πρόσωπο που κινούνταν στη νύχτα, πριν προφυλακιστει, φαίνεται να εντάχθηκε στην ομάδα του και πριν λίγο καιρό μέσα από τη φυλακή επιχειρούσε να στείλει μηνύματα στους εναπομείναντες της νύχτας υπέρ του νέου του αρχηγού.

Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης εδώ και λίγες ώρες φαίνεται να βρίσκεται στα χέρια των αρχών στο Ντουμπάι. Σε βάρος του υπάρχει ερυθρά αγγελία. Στη χώρα μας δεν κατηγορείται για ανθρωποκτονία αλλά για απόδραση και ποινή φυλάκισης 7 ετών.

Οι ελληνικές Αρχές, τόσο το Οργανωμένο Έγκλημα όσο και το Ανθρωποκτονιών, εδώ και πολλούς μήνες συγκέντρωναν συνεχώς στοιχεία για τις κινήσεις του.

Η πληροφορία για τη σύλληψή του μένει να επιβεβαιωθεί από την ΕΛ.ΑΣ., η οποία μέχρι στιγμής φαίνεται να μην έχει κάποια ενημέρωση από τους συναδέλφους της στο Ντουμπάι.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ