Θλίψη με τον χαμό της Μάγκι Σμιθ: Ο «Χάρι Πότερ» αποχαιρετά την αγαπημένη του «καθηγήτρια»


Η καθηγήτρια «McGonagall» έφυγε από την ζωή και ο Χάρι Πότερ την αποχαιρετά με ένα σπαρακτικό μήνυμα

Θλίψη σκόρπισε η είδηση ​​θανάτου της Μάγκι Σμιθ σε ηλικία 89 ετών με τις αναρτήσεις συναδέλφων της να κατακλύζουν τα social media για την εξαιρετικά ταλαντούχα και βραβευμένη με δύο Όσκαρ ηθοποιό.

Χαρακτηριστικοί ήταν οι ρόλοι της ως καθηγήτρια Minerva McGonagall στις ταινίες «Χάρι Πότερ» και Dowager Countess στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Downton Abbey».

Η Smith ήταν από τους λίγους εκλεκτούς ηθοποιούς που πέτυχαν το αξιοσημείωτο κατόρθωμα να κερδίσουν Όσκαρ, Emmy και Tony κατά τη διάρκεια της καριέρας της και να διακριθούν τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο.

Ο «Χάρι Πότερ» αποχαιρετά την αγαπημένη του καθηγήτρια

Ο Daniel Radcliffe, ο κύριος πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών Χάρι Πότερ που ενσάρκωσε τον ομώνυμο χαρακτήρα στο μαγικό του ταξίδι στο Χόγκουαρτς αναπόλησε εκείνες τις μαγικές πρώτες μέρες στα γυρίσματα, όπου η καθοδήγηση του Smith τον βοήθησε να αντιμετωπίσει τον ανεμοστρόβιλο της φήμης που ακολούθησε. Είναι μια νοσταλγική αναδρομή στο ταξίδι τους στο να ζωντανέψουν τον κόσμο της JK Rowling και πώς τον διαμόρφωσε στον ηθοποιό που είναι σήμερα.

«Πραγματικά αποκαρδιωτική, ήταν μια από τις πιο ταλαντούχες γυναίκες που έζησαν ποτέ. Άφησε μια καταπληκτική κληρονομιά και θα τη θυμούνται πάντα», έγραψε ο γνωστός ηθοποιός σε ανάρτησή του στο X.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ