Μαρινέλλα: Παρουσιάζει κινητικά προβλήματα στην αριστερή πλευρά – Τα δυο πρόσωπα που αναγνωρίζει


Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα, νοσηλεύεται στην εντατική μετά από ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Ηρώδειο την Τετάρτη το βράδυ. Το κοινό, που είχε συγκεντρωθεί για να απολαύσει την ερμηνεία της, έμεινε σοκαρισμένο όταν η ερμηνεύτρια κατέρρευσε επί σκηνής, μόλις λίγα λεπτά μετά την έναρξη της παράστασης. Παρά τις δύσκολες ώρες, η Μαρινέλλα συνεχίζει να παλεύει με αποφασιστικότητα, καθώς οι γιατροί σημειώνουν μικρή βελτίωση στην κατάστασή της.

Η ερμηνεύτρια έχει επικοινωνία με το περιβάλλον της, έχοντας αναγνωρίσει τους κοντινούς της ανθρώπους, ενώ κατάφερε να μιλήσει με την κόρη της, Τζωρτίνα Σερπιέρη. Σε μία συγκινητική στιγμή, φέρεται να της είπε: «Δεν είναι η ώρα μου ακόμα», δείχνοντας το πείσμα της να ξεπεράσει αυτή τη δοκιμασία.

Ωστόσο, οι γιατροί παραμένουν προσεκτικοί, καθώς η κατάσταση παραμένει κρίσιμη και παρουσιάζει κινητικά προβλήματα στην αριστερή πλευρά του σώματός της, κάτι που αναμένεται να χρειαστεί μακροχρόνια θεραπεία. Η Τζωρτίνα Σερπιέρη, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε να μην προχωρήσουν σε χειρουργική επέμβαση, καθώς η ίδια ανησυχεί για το πώς αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την καρδιά της μητέρας της.

Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης, οι μικρές ενδείξεις βελτίωσης δίνουν ελπίδα στους δικούς της ανθρώπους και στους θαυμαστές της. Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες, αλλά η σταθερή κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας δίνει λόγο για συγκρατημένη αισιοδοξία. Οι γιατροί παρακολουθούν στενά την πορεία της, καθώς χρειάζεται χρόνος για ασφαλή συμπεράσματα.



Τι ζήτησε η κόρη της Μαρινέλλας από τους γιατρούς

Την ίδια στιγμή που η Μαρινέλλα εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, η κόρη της, Τζωρτίνα Σερπιέρη, είναι συνεχώς στο πλευρό της. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Happy Day» στον Alpha, η Τζωρτίνα Σερπιέρη ζήτησε από τον νευροχειρουργό να μην προχωρήσουν σε κάποια χειρουργική επέμβαση, καθώς – όπως ανέφερε – ο οργανισμός της θα μπορούσε να επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο και να μην αντέξει η καρδιά της. Από την πλευρά της, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις των γιατρών.




Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ