Σωκράτης Φάμελλος: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ


Μέσω βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Σωκράτης Φάμελλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία
Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και τέως πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Σωκράτης Φάμελλος.

Η ανάρτηση του Σωκράτη Φάμελλου 

«Πάμε όλοι μαζί!
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία της Αριστεράς, θέτω υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Σε αυτή την προσπάθεια σας ζητώ να συμμετέχετε όλες και όλοι.
Για να γίνουμε ξανά περήφανοι για το κόμμα μας!
Αλλά και γιατί η επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αφορά όλη την κοινωνία!»

Σε λίγη ώρα την πόρτα της Κουμουνδούρου αναμένεται να περάσει ο Παύλος Πολάκης καταθέτοντας επίσημα την υποψηφιότητά του. Ο κ. Πολάκης θα θέσει στην διάθεση του κόμματος και τα απαραίτητα συνοδευτικά της υποψηφιότητάς του, όπως την δήλωση «Πόθεν Έσχες» και την πρόταση υποψηφιότητας από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Να υπογραμμισθεί ότι στον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να δείξουν ότι λειτουργούν κανονικά και ομαλά με το προεδρείο της Κ.Ο. να ορίζει κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους και τομεάρχες.

Συγκεκριμένα κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ορίστηκαν ο Γιώργος Γαβρήλος (Οικονομικών, Κοινωνικών Υποθέσεων), η Νίνα Κασιμάτη (Εθνικής Άμυνας – Εξωτερικών, Μορφωτικών Υποθέσεων) και ο Γιάννης Σαρακιώτης (Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης) και αναπληρωτές κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ο Βασίλης Κόκκαλης και ο Χρήστος Γιαννούλης.

Τομεάρχης Εξωτερικών ορίστηκε η Ρένα Δούρου, με αναπληρωτή τομεάρχη τη Νίνα Κασιμάτη. Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας ορίστηκε ο Ευάγγελος Αποστολάκης, Εσωτερικών η Γιώτα Πούλου (σ.σ.: ορίστηκε και συντονίστρια ΕΠΕΚΕ, με αναπληρώτρια συντονίστρια τη Ραλλία Χρηστίδου), με αναπληρωτές τον Θεόφιλο Ξανθόπουλο και τον Πέτρο Παππά, Διαφάνειας ο Παύλος Πολάκης, Οικονομικών και Ανάπτυξης ο Χάρης Μαμουλάκης, με αναπληρώτρια την Μαρίνα Κοντοτόλη, Υγείας ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, με αναπληρωτή τον Πέτρο Παππά, Παιδείας ο Διονύσης Καλαματιανός, με αναπληρωτές τη Ράνια Θρασκιά και τον Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, Πολιτισμού η Κυριακή Μάλαμα, Προστασίας του Πολίτη ο Κώστας Μπάρκας, Μεταφορών και Υποδομών ο Γιώργος Καραμέρος, Δικαιοσύνης ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης, με αναπληρώτρια την Έλενα Ακρίτα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ