Κίνηση: Απέραντο πάρκινγκ το Λεκανοπέδιο – Στο «κόκκινο» όλοι οι δρόμοι


Κίνηση στους δρόμους: Αυξημένη είναι η κίνηση σήμερα, Πέμπτη πρωί, σε πολλούς δρόμους της Αττικής, προκαλώντας σημαντική ταλαιπωρία στους οδηγούς. Οι πιο επιβαρυμένοι άξονες περιλαμβάνουν τη λεωφόρο Κηφισού και τη λεωφόρο Κηφισίας, ενώ μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Αττική Οδό.

Κηφισός: Η κίνηση βρίσκεται στο «κόκκινο», με σοβαρές καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα, από το ύψος των Τριών Γεφυρών έως την έξοδο του Δάσους Χαϊδαρίου στην Αθηνών-Κορίνθου. Αντίστοιχα προβλήματα υπάρχουν στην Αθηνών-Λαμίας, ειδικά στο ρεύμα εισόδου από Λένορμαν μέχρι Αχαρνών​.

Κηφισίας: Η λεωφόρος Κηφισίας παρουσιάζει μεγάλη συμφόρηση στο ρεύμα προς το κέντρο, κυρίως από την περιοχή του Φάρου έως το κέντρο της Αθήνας, με την κίνηση να προχωρά αργά σε πολλά σημεία, ιδιαίτερα στο ύψος της Πανόρμου.

Αττική Οδός: Οι οδηγοί στην Αττική Οδό αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις 10-15 λεπτών στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο, ειδικά από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας, καθώς και στο ρεύμα προς Ελευσίνα, όπου η καθυστέρηση φτάνει τα 5-10 λεπτά. Επιπλέον, μικρές καθυστερήσεις σημειώνονται στις εξόδους προς Λαμία.

Η κυκλοφοριακή συμφόρηση επηρεάζει επίσης άλλους κύριους δρόμους της πόλης, όπως τη Μεσογείων και την Κατεχάκη​.

Οι οδηγοί καλούνται να δείξουν υπομονή και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές, όπου είναι δυνατόν, για να αποφύγουν περαιτέρω καθυστερήσεις.

kinisi.jpg

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ