Στη ΜΕΘ η Μαρινέλλα μετά από εγκεφαλικό κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Ηρώδειο


Αγωνία επικρατεί για την υγεία της σπουδαίας ερμηνεύτριας Μαρινέλλας, η οποία κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου κατά τη διάρκεια συναυλίας αφιερωμένης στην καριέρα της. Το περιστατικό συνέβη στις 25 Σεπτεμβρίου 2024, καθώς η δημοφιλής τραγουδίστρια τραγουδούσε το τρίτο τραγούδι του προγράμματος, «Τα λόγια είναι περιττά», μπροστά σε χιλιάδες θεατές. Λίγο πριν, είχε παραπονεθεί για έντονο πονοκέφαλο, αλλά συνέχισε να τραγουδάει, μέχρι που ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της.

Οι μουσικοί της έσπευσαν αμέσως να τη βοηθήσουν, ενώ οι γιατροί που βρίσκονταν εκεί παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Η Μαρινέλλα ανέκτησε προσωρινά τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, συγκεκριμένα εγκεφαλική αιμορραγία. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, με την κατάστασή της να κρίνεται κρίσιμη, καθώς οι πρώτες 24 ώρες είναι καθοριστικές για την πορεία της υγείας της​.

Η συναυλία ακυρώθηκε αμέσως, ενώ η παραγωγή ανακοίνωσε στους θεατές ότι η αναβολή οφείλεται σε ξαφνική αδιαθεσία της ερμηνεύτριας, χωρίς να αναφερθούν αρχικά λεπτομέρειες. Στη συνέχεια, το ιατρικό ανακοινωθέν επιβεβαίωσε ότι η αγαπημένη τραγουδίστρια υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό και βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.

Ιατρικό ανακοινωθέν για την Μαρινέλλα

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η μεγάλη ερμηνεύτρια υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Υγεία ενώ οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες σε αυτά τα περιστατικά.

Να σημειωθεί ότι σήμερα το πρωί αναμένεται και δεύτερο ιατρικό ανακοινωθέν για τη κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας.



Η εταιρεία παραγωγής της συναυλίας της Μαρινέλλας, με ανακοίνωση στα social media και στο κοινό που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο Ηρώδειο, ανέφερε πως αναβάλλεται λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας. Συγκεκριμένα, αναφέρεται:

«Ματαίωση συναυλίας. Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας, η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ».




Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ