Γλίτωσαν τουρίστρια από πνιγμό στη Σκιάθο – Ταχύτατη επιχείρηση διακομιδής στο Νοσοκομείο Βόλου


Κινητοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ και το Λιμενικό προκειμένου η ηλικιωμένη τουρίστρια που παρολίγο να πνιγεί να μεταφερθεί από την Σκιάθο στο Νοσοκομείο, αφού υπήρχε πρόβλημα με την υγεία της

Στα Λαλάρια της Σκιάθου την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες του Skiathoschannel.gr, μια τουρίστρια κινδύνεψε να πνιγεί αλλά στάθηκε τυχερή χάρη στην άμεση παρέμβαση των διασωστών του ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρει το Thenewspaper.gr στο σημείο έφτασε διασώστης του ΕΚΑΒ, και με την συνδρομή των λουόμενων που την τράβηξαν από την θάλασσα, κατάφεραν και έσωσαν την ηλικιωμένη.

diakomidi_lalaria_4-1024x771.jpg

Το ταχύπλοο του Λιμενικού της Σκιάθου έσπευσε γρήγορα στην παραλία Λαλάρια. Το Λιμενικό μετέφερε την ηλικιωμένη τουρίστρια στο λιμάνι του νησιού για να την παραλάβει στη συνέχεια το ασθενοφόρο για το Κέντρο Υγείας της Σκιάθου.

Η άτυχη λουόμενη παρέμεινε ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας της.

Μόλις διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι σοβαρό αμέσως ειδοποιήθηκε το ιδιωτικό σκάφος «Ματθίλδη» από την Σκόπελο για να την μεταφέρει από το λιμάνι της Σκιάθου στον Βόλο.

Αστραπιαία ο έμπειρος καπετάνιος Τάσος Διομής με το γρήγορο ταχύπλοο του την παρέλαβε από το λιμάνι της Σκιάθου και με «φουλ γκάζια» την μεταφέρει στον Βόλο.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ