Αττική Οδός: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα το βράδυ λόγω έργων συντήρησης


Η Αττική Οδός ανακοίνωσε πως από απόψε θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από απόψε το βράδυ (25.09.2024) στην Αττική Οδό, με σκοπό να κάνει έργα συντήρησης σε συγκεκριμένους δρόμους.

Η Αττική Οδός ανακοίνωσε πως οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα αφορούν το κλείσιμο της εισόδου από ΔημόκρητοΧολαγρό στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο αλλά και του ανατολικού κλάδου της Περιφερειακής Υμηττού με κατεύθυνση προς Ραφήνα, από σήμερα στις 20:00 ως και αύριο το πρωί στις 06:00.

Πέρα από αυτούς τους δρόμους, θα κλείσουν ο συνδετήριος κλάδος της Περιφερειακής Αιγάλεω με κατεύθυνση Άνω Λιόσια και η είσοδος από Λαμία προς Αεροδρόμιο.

1. Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος από Δημόκριτο/Χολαργό (Κόμβος Υ3) στην κατεύθυνση προς Ραφήνα/ Αεροδρόμιο/ Μαρκόπουλο, από τις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης 25/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 26/09/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί με προορισμό τη Ραφήνα μπορούν να κινηθούν προς αυτήν μέσω της Λ. Μαραθώνος, ενώ οι οδηγοί με προορισμό Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο ή Ελευσίνα, μπορούν να εισέλθουν μέσω των διοδίων της Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15) προς τους προορισμούς αυτούς.

2. Κλειστός θα παραμείνει ο Ανατολικός Κλάδος της Περιφερειακής Υμηττού στην κατεύθυνση προς Ραφήνα από το ύψος της εξόδου Αγ. Παρασκευής (Κόμβος Υ4) έως τον Κόμβο Παλλήνης (Κόμβος Υ8) συμπεριλαμβανομένων των εισόδων/εξόδων της Αγίας Παρασκευής (Κόμβος Υ4) και των Γλυκών Νερών (Κόμβος Υ6) καθώς και της εισόδου από Δημόκριτο.

Συγκεκριμένα, θα αποκλειστούν από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 25/09 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 26/09:

Ο Ανατολικός Κλάδος της Περιφερειακής Υμηττού στην κατεύθυνση προς Ραφήνα/ Μαρκόπουλο/Αεροδρόμιο.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί με προορισμό τη Ραφήνα, το Μαρκόπουλο και το Αεροδρόμιο μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Βριλήσσια/Ελευσίνα, στη συνέχεια να εξέλθουν προς Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12) και, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να κάνουν αναστροφή και να εισέλθουν μέσω των διοδίων Πεντέλης (χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίων), στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο/Ραφήνα/Αεροδρόμιο.

Η έξοδος προς την Αγία Παρασκευή (έξοδος Υ4 της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού), στην κατεύθυνση προς Ραφήνα.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί με προορισμό την Αγία Παρασκευή μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Ελευσίνα, να εξέλθουν στην έξοδο προς Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12) και ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να κάνουν αναστροφή και να εισέλθουν μέσω των διοδίων Πεντέλης (χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίων) στην Περιφερειακή Υμηττού, από όπου θα εξέλθουν στην έξοδο Δημοκρίτου προς Χολαργό/Αγία Παρασκευή (Κόμβος Υ3 Περιφερειακής Υμηττού).

Η είσοδος από την Αγία Παρασκευή (είσοδος Υ4) καθώς και η είσοδος από τα Γλυκά Νερά (είσοδος Υ6) της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού, στην κατεύθυνση προς Ραφήνα/ Αεροδρόμιο/ Μαρκόπουλο.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί με προορισμό τη Ραφήνα μπορούν να κινηθούν προς αυτήν μέσω της Λ. Μαραθώνος, ενώ οι οδηγοί με προορισμό

Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο ή Ελευσίνα, μπορούν να εισέλθουν μέσω των διοδίων της Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15) προς τους προορισμούς αυτούς.
3. Κλειστός θα παραμείνει ο συνδετήριος κλάδος της Περιφερειακής Αιγάλεω στην κατεύθυνση από Άνω Λιόσια προς Λ. ΝΑΤΟ, από τις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης 25/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 26/09/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κατευθυνθούν προς Σκαραμαγκά και, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να κάνουν αναστροφή και να κατευθυνθούν προς Λ. ΝΑΤΟ.

4. Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος από Λαμία προς Ελευσίνα και προς Αεροδρόμιο /Μαρκόπουλο στον Κόμβο Μεταμόρφωσης (Κόμβος 8), από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 25/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 26/09/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, μπορούν να κάνουν αναστροφή στον Κόμβο Βρυούλων (ΙΧ και φορτηγά έως 30 τόνους) και να κατευθυνθούν προς Λαμία όπου, μέσω του Κόμβου 8 της Αττικής Οδού (Μεταμόρφωσης), θα κατευθυνθούν προς Ελευσίνα ή προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.

Σε ανακοίνωσή της η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ