Ιταλία: Άντρας σκότωσε γυναίκα και κόρη, τραυμάτισε την υπόλοιπη οικογένεια του και αυτοκτόνησε


Ο λόγος για τον οποίο συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός δεν είναι ακόμη σαφής

Ένα φρικτό σκηνικό αντιμετώπισαν αστυνομικοί της Ιταλίας όταν βρήκαν μια οικογένεια νεκρή. Όπως αποδείχτηκε, ο πατέρας είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τη σύζυγο και την μία κόρη του και στη συνέχεια είχε αυτοκτονήσει, αφού πρώτα είχε αποπειραθεί να σκοτώσει και όλη την υπόλοιπη οικογένειά του.

Το πρωί της Τετάρτης 25.09 στην πόλη Νουόρο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από το notizie.virgilio.it, ο άνδρας δολοφόνησε την σύζυγό του και την μία κόρη του και τραυμάτισε βαριά την μητέρα του και δύο άλλα παιδιά του, αλλά και έναν γείτονα ο οποίος είχε έρθει για να βοηθήσει. Στην συνέχεια, χρησιμοποιώντας το ίδιο όπλο, έβαλε τέρμα και στην δική του ζωή.

Στην πολυκατοικία όπου διέμενε ο δολοφόνος μαζί με την οικογένειά του, έφτασαν αμέσως δυνάμεις των καραμπινιέρων.

Η κόρη του δράστη η οποία βρήκε τραγικό θάνατο, ήταν η 26χρονη Μαρτίνα. Τα δύο μικρότερα αδέλφια της τα οποία έχουν τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, είναι 9 και 14 ετών. Ένα από τα δύο νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Η μητέρα του δολοφόνου, που είναι 83 ετών, φέρει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι. Οι καραμπινιέροι και οι εισαγγελικές αρχές συλλέγουν στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με το τι μπορεί να προκάλεσε την δράση αυτή του δολοφόνου.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ