Έφηβος σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ για τα μεγαλύτερα πόδια και τα χέρια στον κόσμο


Διπλό ρεκόρ Γκίνες για τον 16χρονο Έρικ Κίλμπερν Τζούνιορ

Ο 16χρονος Έρικ Κίλμπερν Τζούνιορ είναι ποδοσφαιριστής στο Γυμνάσιο Γκούντριχ στο Μίσιγκαν και κατέγραψε επίσημα όχι ένα αλλά δύο Ρεκόρ Γκίνες.

Ο έφηβος έχει τα μεγαλύτερα πόδια και τα μεγαλύτερα χέρια στον κόσμο

Τα πόδια του έχουν μέγεθος 13½ ίντσες, καθιστώντας τον ένα συγκλονιστικό μέγεθος στα ανδρικά παπούτσια, το οποίο είναι δραστικά μεγαλύτερο από το τυπικό εύρος 8½ έως 9 για έναν άνδρα.

Εν τω μεταξύ, τα χέρια του καλύπτουν 9,13 ίντσες – πολύ μεγαλύτερα από το μέσο όρο των 7,4 ιντσών για τα άτομα της ηλικίας του.

«Οι άνθρωποι συνήθως εκπλήσσονται και συζητούν μαζί μου για το μέγεθος των ποδιών και των χεριών μου», είπε στο Guinness. «Συναντώ πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο».

Ο Kilburn ήταν πολύ μεγαλύτερος από τους συμμαθητές του από το νηπιαγωγείο και δεν μπορούσε να αγοράσει νέα παπούτσια σε ένα κατάστημα από τότε που ήταν στην πέμπτη δημοτικού.

Παρατήρησε τη μοναδικότητά του όταν το μέγεθός του άρχισε να προκαλεί προβλήματα στην καθημερινότητά του. Τα προσαρμοσμένα παπούτσια – τα οποία οι γιατροί προειδοποίησαν ότι θα κοστίσουν στην οικογένεια περισσότερα από 1.500 δολάρια – θα έβαζαν οικονομική πίεση στους δικούς του.

«Το να είσαι στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες εξακολουθεί να είναι σουρεαλιστικό», παραδέχτηκε.

«Αυτή η εμπειρία είναι κάτι για το οποίο είμαι τόσο ευγνώμων. Πραγματικά δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο, στα μάτια μου», κατέληξε.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ