Ο Τραμπ δίνει λεφτά σε μητέρα τριών παιδιών για ψώνια – Έκανε εμφάνιση – έκπληξη σε σούπερ μάρκετ


«Ορίστε, θα κατέβει λίγο», λέει καθώς δίνει στη γυναίκα τα χρήματα αναφερόμενος στον λογαριασμό. «Μόλις έπεσε κατά 100 δολάρια».

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έδωσε σε μια μητέρα τριών παιδιών από την Πενσυλβάνια 100 δολάρια για τα ψώνια της κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής στάσης που έκανε τη Δευτέρα, ενώ υποσχέθηκε να μειώσει τις τιμές στα σούπερ μάρκετ αν επανεκλεγεί στον Λευκό Οίκο.

Ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε από την ομάδα της προεκλογικής του εκστρατείας δείχνει τον Τραμπ να δίνει ένα χαρτονόμισμα σε μια γυναίκα που είναι στο ταμείο σε ένα σούπερ μάρκετ, στο Kittanning της Πολιτείας της Πενσυλβάνια, ενώ οι κάμερες περικυκλώνουν τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία.

«Ορίστε, θα κατέβει λίγο», λέει καθώς δίνει στη γυναίκα τα χρήματα αναφερόμενος στον λογαριασμό. «Μόλις έπεσε κατά 100 δολάρια».

«Σας ευχαριστώ πολύ», απαντά η μητέρα αφού γελάσει.

«Θα το κάνουμε αυτό για σας από τον Λευκό Οίκο, εντάξει;» λέει ο Τραμπ πριν κάνει κοπλιμέντα στους γιους της.

«Όμορφοι», λέει πριν ρωτήσει αν είναι τα παιδιά της.

Ο Τραμπ έχει υποσχεθεί να αντιμετωπίσει τον αυξανόμενο πληθωρισμό και να μειώσει το καθημερινό κόστος των ειδών πρώτης ανάγκης όπως τα ψώνια και η βενζίνη για τους Αμερικανούς, αν κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο πρώην πρόεδρος επισκέφθηκε το τοπικό κατάστημα και πήρε στο σπίτι του μια μεγάλη σακούλα ποπ κορν ενόψει της συγκέντρωσής του στην Ιντιάνα αργότερα την ίδια ημέρα.

Με πληροφορίες από την New York Post


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ