Κρήτη: Βγήκαν τα μαχαίρια σε άγρια συμπλοκή – Ένας τραυματίας


Βγήκαν τα μαχαίρια το βράδυ της Δευτέρας στην Κρήτη σε συμπλοκή μεταξύ δύο αλλοδαπών και τριών Κρητικών που σημειώθηκε στο Γάζι.

Οι δύο αλλοδαποί, ένας 26χρονος Παλαιστίνιος και ένας 31χρονος ομοεθνής του πήγαν στο σπίτι των τριών ανδρών και διαπληκτίστηκαν μαζί τους, ενώ ένας από τους δύο έβγαλε μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας από τους τρεις Κρητικούς.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο 26χρονος Παλαιστίνιος συνελήφθη και ο 31χρονος αναζητείται.

Μάλιστα από την προανάκριση προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί είχαν συλληφθεί την Κυριακή για διατάραξη οικιακής ειρήνης και είχαν αφεθεί ελεύθεροι λίγες ώρες πριν το αιματηρό περιστατικό.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (23.09.2024) το βράδυ στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, ένας (1) αλλοδαπός κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικών βλαβών και για παραβάσεις νόμου περί Όπλων στο Ηράκλειο. Επιπλέον, για τα ίδια αδικήματα κατηγορείται ένας (1) ακόμη αλλοδαπός ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες (23.09.2024), οι ανωτέρω αλλοδαποί μετέβησαν σε οικία σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου και διαπληκτίστηκαν με τρεις (3) ημεδαπούς προκαλώντας τον τραυματισμό του ενός (1) ημεδαπού ατόμου με την χρήση σωματικής βίας και μαχαιριού.

Άμεσα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου προσέτρεξαν στο περιστατικό, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον αλλοδαπό και κατάσχεσαν μαχαίρι που είχε στην κατοχή του.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι, οι αλλοδαποί είχαν συλληφθεί την 22.09.2024 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου για διατάραξης της οικιακής ειρήνης και είχαν αφεθεί ελεύθεροι απογευματινές ώρες της 23.09.2024.

Η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ