«Μονομάχος ΙΙ»: Δείτε το νέο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ


Το νέο τρέιλερ του  «Μονομάχου ΙΙ» μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα

Το νέο τρέιλερ του «Μονομάχου ΙΙ» του Ρίντλεϊ Σκοτ μόλις κυκλοφόρησε και ανεβάζει την ανυπομονησία μας στα ύψη για την πρεμιέρα αυτής της μεγάλης ταινίας. Μπορεί ο Ράσελ Κρόου που απέσπασε το Όσκαρ α’ ερμηνείας για το ρόλο του στρατηγού Μάξιμου και ο Γιοακίν Φίνιξ να απουσιάζουν από το καστ αλλά όπως φαίνεται και στο τρέιλερ, ο Πολ Μέσκαλ, ο Πέδρο Πασκάλ και ο Ντένζελ Ουάσινγκτον φτιάχνουν μια ακαταμάχητη ερμηνευτική τριάδα που περιμένουμε να απολαύσουμε στη σκοτεινή αίθουσα με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 14 Νοεμβρίου και ήδη ο Ρίντλεϊ Σκοτ έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον «Μονομάχο ΙΙΙ». Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο 86χρονος σκηνοθέτης δήλωσε ότι οραματίζεται τον «Μονομάχο» σαν την τριλογία του «Νονού» του Φράνσις Φορντ Κόπολα. «Παίζω ήδη με την ιδέα του “Μονομάχου III”. Αναψα το φιτίλι. Το τέλος του “Μονομάχου ΙΙ” θυμίζει αυτό του “Νονού”, με τον Μάικλ Κορλεόνε να βρίσκει τον εαυτό του με μια δουλειά που δεν ήθελε και να αναρωτιέται και τώρα, Πατέρα, τι κάνω; Οπότε η επόμενη ταινία θα αφορά έναν άντρα που δεν θέλει να είναι εκεί που είναι».

Αυτό επιβεβαιώνει και ο πρωταγωνιστής του «Μονομάχου ΙΙ», Πολ Μέσκαλ ο οποίος τόνισε ότι ο Ρίντλεϊ Σκοτ, του μίλησε πολύ πρόσφατα για την τρίτη ταινία. «Περιμένω να δω τι θα γίνει, αλλά φυσικά με ενδιαφέρει. Αλλά δεν πρέπει να βιαστούμε σε τίποτα: η ιστορία πρέπει να είναι συγκροτημένη», υπογράμμισε ο δημοφιλής ηθοποιός.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ