Σον «Ντίντι» Κομπς: «Αυτά που μας ανάγκαζε να κάνουμε… με στοιχειώνουν, θέλω να σαπίσει στη φυλακή»


Ο Σον «Ντίντι» Κομπς ανάγκαζε γυναίκες να κάνουν σεξ με καλεσμένους σε πάρτι με ναρκωτικά καταγγέλλει χορεύτρια που όπως είπε θέλει να δει τον ράπερ να μπαίνει στη φυλακή «ισόβια»

Λίγο πριν ο Σον «Ντίντι» Κομπς κατηγορηθεί επίσημα για εκβιασμό και σεξουαλική διακίνηση, η χορεύτρια Adria Sheri English είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του μεγιστάνα του χιπ χοπ. «Ο διάσημος ράπερ, ο οποίος έχει δηλώσει αθώος, έχει πολλά διαφορετικά ονόματα και μεταξύ άλλων αποκαλείται “Love”. Η καταγγελία της, που κατατέθηκε στις 2 Ιουλίου, δεν συμφωνεί ωστόσο με το στοργικό ψευδώνυμο» σημειώνει χαρακτηριστικά η New Yoρκ Post αποκαλύπτοντας έναν σκοτεινό κόσμο.

«Αυτά που μας ανάγκαζε να κάνουμε… με στοιχειώνουν μέχρι σήμερα», είπε στην New York Post η English, η οποία ισχυρίζεται στη μήνυσή της και μια ποινική καταγγελία ότι ο Diddy την πίεσε να κάνει σεξ με τους καλεσμένους των πάρτι, χωρίς να θέλει, απειλώντας την ουσιαστικά οτι θα την μπλοκάρει από τον χώρο.

«Αναμένω να καταθέσω στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Νέας Υόρκης για να διασφαλίσω ότι ο Ντίντι θα φυλακιστεί ισόβια», πρόσθεσε. Σύμφωνα με την καταγγελία και τη δικηγόρο της με έδρα το Μαϊάμι, Άριελ Μίτσελ-Κιντ, το 2004 και το 2005 άρχισε να χορεύει στα πάρτι που έκανε ο Ντίντι στο Χάμπτονς. Η English, η οποία εργαζόταν ήδη στο Hustler Club του Larry Flynt και μερικές φορές χρησιμοποιούσε το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Omunique, λέει ότι στο τρίτο περίπου πάρτι τα πράγματα άλλαξαν.

«Επιστρέφει στη δουλειά για να δουλέψει στο πάρτι, φαινομενικά ως χορεύτρια», είπε η δικηγόρος της στην The Post, με βάση τους ισχυρισμούς της «Τότε ο κύριος Κομπς την καθοδηγεί να κάνει σεξ [με έναν από τους καλεσμένους]. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που της ζητήθηκε να κάνει σεξουαλικές πράξεις σε ένα πάρτι». Ο Ντίντι κρατείται επί του παρόντος σε ομοσπονδιακή φυλακή στο Μπρούκλιν, ενώ περιμένει τη δίκη του. Απέκτησε φήμη ως οικοδεσπότης στις αρχές της δεκαετίας του 00, όταν έκανε τα λεγόμενα «White Party» και τα υποτιθέμενα σεξ πάρτι με τίτλο «Freak Off».

Πηγές είπαν στην Post ότι το σεξουαλικό στοιχείο ήταν κάτι σαν πάρτι μέσα στο πάρτι. Μέχρι τις 2 τα ξημερώματα «τα πάρτι ουσιαστικά αραίωναν. Όσο περνούσε η ώρα οι άνθρωποι που παρέμεναν ασχολούνταν με τις ασύστολες δραστηριότητες», είπε η δικηγόρος της. Περιγράφοντας τέτοιες υποτιθέμενες δραστηριότητες, οι οποίες αναφέρονται επίσης στη μήνυση, η Mitchell-Kidd είπε: «Η πελάτισσά μου και άλλοι συμμετείχαν σε σεξουαλικές πράξεις και [υπήρχε] πιθανώς πιο ανοιχτή χρήση ναρκωτικών. Ήταν πιο διαδεδομένο και κανείς δεν προσπαθεί να το κρύψει. Τότε ήταν που η [Adria] λάμβανε οδηγίες να κάνει σεξ με αυτό το άτομο, σεξ με το άλλο άτομο».

«Υπήρχαν φρουροί ασφαλείας εκεί που ήταν τα υπνοδωμάτια. Στη συνέχεια, όπως αναφέρεται στην καταγγελία, η χορεύτρια ισχυρίζεται ότι είχε «αναγκαστική σεξουαλική επαφή» με έναν καλεσμένο. Οταν ρωτήθηκε γιατί το έκανε είπε: «Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήμουν κάπωςμόνη μου εκεί». Και όπως συνεχίζει η δικηγόρος της: «Ήξερε πόσο ισχυρός ήταν ο κύριος Κομπς. Οπότε, ουσιαστικά, απλώς αναγκάστηκε».

Σύμφωνα με έναν μυημένο στη hip hop ο«Ντίντι» αν και φυλακισμένος εξακολουθεί να ασκεί την εξουσία «Είχε ην English του χεριού του», είπε η πηγή. «Αυτό ήταν το θέμα του. Υπήρχε φόβος οτι θα σε βάλουν στη μαύρη λίστα και θα καταστρέψουν την καριέρα σου αν δεν πήγαινες με τα νερά του. Αυτός ήταν ο τρόπος που λειτουργούσε για να πάρει αυτό που ήθελε».

Η καταγγελία αναφέρει ότι συγκεκριμένα μπουκάλια αλκοολούχων ποτών περιείχαν παράνομα ναρκωτικά και οι εργαζόμενες στο πάρτι ενθαρρύνονταν να πιουν από αυτά τα μπουκάλια. «Σε αυτήν την περίπτωση», είπε η δικηγόρος της English «δεν θυμόταν καν να γυρίσει σπίτι. Δεν ήξερε καν αν είχε πληρωθεί. Ο μόνος λόγος που ήξερε ήταν επειδή τα χρήματα ήταν στη ζώνη της καλτσοδέτας».

Σε ένα πάρτι στο Μαϊάμι το 2008, οι σεξουαλικές απαιτήσεις έγιναν υπερβολικές. Στην αγωγή της ισχυρίζεται ότι «Ο κατηγορούμενος Koμπς χρησιμοποίησε τη δύναμη και την επιρροή του για να απειλήσει και να εκφοβίσει την ενάγουσα να συνεχίσει να συμμετέχει στη διεφθαρμένη οργάνωση σεξουαλικής συνεύρεσης και διακίνησης ναρκωτικών του κατηγορούμενου».

Μετά από μια συνάντηση όπου ισχυρίστηκε και πάλι ότι της δόθηκε εντολή να κοιμηθεί με καλεσμένους στο πάρτι, η English ισχυρίζεται ότι «έδειξε τον θυμό» της στον ράπερ και η ασφάλειά του την απομάκρυνε από το πάρτι. Ο Κομπς είχε επίσης προσφερθεί να τη βοηθήσει να εισχωρήσει στη μουσική βιομηχανία, αλλά όλα έληξαν όταν σταμάτησε να εργάζεται μαζί του το 2009 και κατέφυγε στην Καλιφόρνια, λέει η νομική της ομάδα.

Μετά την κατάθεση αγωγής της English, ο δικηγόρος του Combs, Jonathan Davis, δήλωσε στο Fox News: «Όσες μηνύσεις κι αν υποβληθούν, δεν θα αλλάξει το γεγονός ότι ο κ. Combs δεν προέβη ποτέ σε σεξουαλική επίθεση ή σεξουαλική κακοποίηση κανενός.

«Ζούμε σε έναν κόσμο όπου ο καθένας μπορεί να υποβάλει μήνυση για οποιονδήποτε λόγο και χωρίς καμία απόδειξη. Ευτυχώς, υπάρχει μια δίκαιη και αμερόληπτη δικαστική διαδικασία για να βρεθεί η αλήθεια και ο κ. Combs είναι βέβαιος ότι θα υπερισχύσει αυτών και άλλων αβάσιμων αξιώσεων στο δικαστήριο», είπε


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ