Βραζιλία: Influencer αποφάσισε να χορέψει με φόντο τροχαίο δυστύχημα με 3 νεκρούς


Η κίνηση του Influencer που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις 

Χαμό έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η απόφαση ενός influencer να χορέψει σε ζωντανή μετάδοση, ενώ η δημοσιογράφος έκανε ρεπορτάζ για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με 3 συνολικά νεκρούς.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο MC Livinho, όπως είναι το όνομά του, παρά το γεγονός πως ήταν προφανές πως βρισκόταν σε σημείο που είχε σημειωθεί τροχαίο, όπου όπως αποδείχθηκε 3 αθλητές είχαν χάσει τη ζωή τους λίγες ώρες νωρίτερα, αυτός αποφάσισε να παρέμβει στη ζωντανή μετάδοση.


Το τροχαίο σημειώθηκε το Σάββατο όταν ένα λεωφορείο με 43 επιβάτες ανετράπη σε αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα τρεις παίκτες της ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου, Curitiba Crocodiles, να χάσουν τη ζωή τους.

«Χορεύεις ενώ οι άλλοι θρηνούν; Θα κάνεις τα πάντα για να σε δουν, σωστά;», «όλα για τη δόξα», «απαράδεκτος. Όταν βλέπεις δημοσιογράφους και ασθενοφόρα κάτι έχει συμβεί», ήταν μερικά από τα οργισμένα σχόλια που δέχθηκε ο βραζιλιάνος Influencer.

Ο ίδιος ωστόσο παρά τις έντονες αντιδράσεις απέναντι στο πρόσωπό του επιμένει στην άποψη πως δεν έκανε κάτι μέμπτο.

«Όλοι λένε ότι είχε σημειωθεί ένα ατύχημα και ήμασταν κολλημένοι στην κίνηση. Δεν γνωρίζαμε ότι είχε συμβεί κάποιο ατύχημα. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου για τις απώλειες. Τώρα βλέπω ότι ήταν δυστύχημα. Όσοι γνωρίζουν τον Livinho, ξέρουν ότι δεν θα σταματήσω ποτέ να τους δίνω χαρά» ανέφερε στη δήλωσή του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ