Ευθεία επίθεση Γερουλάνου σε Διαμαντοπούλου: Δεν μείναμε στο ΠΑΣΟΚ για να διαπραγματευτούμε καρέκλες


Η ανάρτηση του Παύλου Γερουλάνου μέσω της οποίας απαντά στις πρόσφατες δηλώσεις της συνυποψήφιας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Άννας Διαμαντοπούλου

Μέσω ανάρτησης στα social media ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος επιτέθηκε στην τοποθέτηση της εξίσου υποψήφιας, Άννας Διαμαντοπούλου, επισημαίνοντας πως «όσοι μείναμε πιστοί στο ΠΑΣΟΚ δεν το κάναμε για να διαπραγματευτούμε καρέκλες. Το κάναμε επειδή πιστεύουμε σε αξίες».

Νωρίτερα, η Άννα Διαμαντοπούλου ισχυρίστηκε πως εάν εκλεγεί στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ μπορεί να αναλάβει επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο Πάυλος Γερουλάνος.

«Η εμπειρία της προηγούμενης εκλογής αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, που δεν ήταν βουλευτής, μας κόστισε. Το ίδιο και στον ΣΥΡΙΖΑ. Η εκλογή προέδρου που δεν είναι στη Βουλή αποτελεί συνταγή ήττας» απάντησε ο Παύλος Γερουλάνος στην Άννα Διαμαντοπούλου.

Στην ανάρτησή του ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε:

«Αγαπητή Άννα,
όσοι μείναμε πιστοί στο ΠΑΣΟΚ δεν το κάναμε για να διαπραγματευτούμε καρέκλες. Το κάναμε επειδή πιστεύουμε σε αξίες. Επίσης, όσοι μείναμε στο ΠΑΣΟΚ, μάθαμε να παραδεχόμαστε λάθη μας και να τα διορθώνουμε. Να μαθαίνουμε από νέες εμπειρίες. Η εμπειρία της προηγούμενης εκλογής αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, που δεν ήταν βουλευτής, μας κόστισε. Το ίδιο και στον ΣΥΡΙΖΑ. Η εκλογή προέδρου που δεν είναι στη Βουλή αποτελεί συνταγή ήττας. Θέλεις να τριτώσει; Εγώ όχι. Θέλω να νικήσουμε, θέλω να νικήσει το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές. Κι αυτό προϋποθέτει νέο Πρόεδρο, με σχέδιο που πείθει, με δυνατότητα να διασφαλίσει την ενότητα και παρόντα σε κάθε μάχη, και στην κοινωνία και στη Βουλή. Αυτό υπηρετεί η υποψηφιότητά μου».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ