Κρήτη: Η βόλτα της παρέας που κατέληξε σε… τραγωδία – Νεκρός ένας μοτοσυκλετιστής


Ο μοτοσικλετιστής παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις του από το πλήρωμα του ασθενοφόρου και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Η εκδρομή μιας παρέας τριών δικυκλιστών στην Κρήτη κατέληξε σε τραγωδία, με έναν εξ αυτούς να τραυματίζεται θανάσιμα σε δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στον δρόμο Βουλισμένο Αλώνι – Αστυράκι. Μάλιστα, το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια των φίλων του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα φίλων είχε ξεκινήσει για βόλτα με τελικό προορισμό τα Ανώγεια. Στο κομβόι προπορευόταν ο 59χρονος και ακολουθούσαν οι φίλοι του. Ξαφνικά, σε μια αριστερή στροφή το δίκυκλο βγήκε από την πορεία του και ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο οδόστρωμα, με τους σοκαρισμένους φίλους του να μην μπορούν να πιστέψουν τι είχε συμβεί.

Όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσε γιατρός του ΕΚΑΒ ο οποίος έκανε προσπάθειες ΚΑΡΠΑ. Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη αργά καθώς εκτιμάται ότι ο θάνατος του οδηγού της μοτοσικλέτας επήλθε ακαριαία.

Ο μοτοσικλετιστής παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις του από το πλήρωμα του ασθενοφόρου και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το πρωί της Δευτέρας, στην Παλιά Εθνική Οδό στον Αδελιανό Κάμπο, 75χρονος Γερμανός παρασύρθηκε από διερχόμενο δίκυκλο. Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε βαριά και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ