Δολοφόνησε τη σύντροφό του και 16 χρόνια την είχε «χτισμένη» στο μπαλκόνι


Δράστης του εγκλήματος ο φίλος της, ο οποίος μετά από καυγά τη σκότωσε, την τοποθέτησε σε μία βαλίτσα και στη συνέχεια  την «έχτισε» με τσιμέντο και τούβλα

Μια απίστευτη κατάληψη είχε η υπόθεση εξαφάνισης μιας γυναίκας στη Νότια Κορέα, μετά από 16 χρόνια.

Η 30χρονη έμενε με τον τότε φίλο της, σήμερα 50 ετών, σε ένα διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο πολυκατοικίας, όταν χάθηκαν τα ίχνη της. Η υπόθεση χαρακτηρίστηκε cold case και παρέμενε ανοιχτή μέχρι σήμερα.

Η ανατριχιαστική αποκάλυψη ότι η γυναίκα τελικά είχε δολοφονηθεί, ήρθε τυχαία όταν ένας εργάτης, κλήθηκε να επισκευάσει μια διαρροή στο μπαλκόνι του τελευταίου ορόφου, έσπασε το τσιμέντο και ανακάλυψε τη βαλίτσα που περιείχε τα λείψανα της γυναίκας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το ζευγάρι είχε καυγαδίσει, όταν ο άνδρας χτύπησε τη γυναίκα στο κεφάλι και το πρόσωπο με αμβλύ αντικείμενο, με αποτέλεσμα τον θάνατό της. Για να κρύψει το έγκλημα, ο άνδρας τοποθέτησε το σώμα της γυναίκας σε μια βαλίτσα ταξιδιού, το μετέφερε σε ένα εξωτερικό μπαλκόνι δίπλα στο στούντιο και το «έχτισε» με τσιμέντο και τούβλα.

Η γυναίκα, η οποία είχε ελάχιστη επαφή με την οικογένειά της, δεν είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη μέχρι το 2011. Όταν η αστυνομία άρχισε να ερευνά, αρχικά υποψιάστηκε τον φίλο, ως το τελευταίο άτομο που ήταν γνωστό ότι ήταν μαζί της.

Ωστόσο, ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι είχαν χωρίσει και χωρίς φυσικά στοιχεία ή στοιχεία, η υπόθεση πάγωσε. Χαρακτηρίστηκε ως υπόθεση αγνοούμενου, με τις πιθανότητες θανάτου ή φυγής στο εξωτερικό να εξετάζονται.

Το σώμα, το οποίο είχε διατηρηθεί εν μέρει λόγω του σφραγισμένου περιβάλλοντος, αναγνωρίστηκε μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Μετά την ανακάλυψη, η αστυνομία γρήγορα εντόπισε τον φίλο ως τον κύριο ύποπτο και τον συνέλαβε σε άλλη πόλη όπου είχε μετακομίσει. Ο δράστης ομολόγησε το έγκλημα.

Κατά την έρευνα αποκαλύφθηκε ότι ο άνδρας συνέχισε να ζει στο διαμέρισμα για άλλα οκτώ χρόνια μέχρι το 2017, όταν μετακόμισε μετά τη φυλάκισή του με κατηγορίες για ναρκωτικά. Ο ιδιοκτήτης, ανίκανος να ξεφορτωθεί τα υπάρχοντα του άνδρα, άφησε το διαμέρισμα ξενοίκιαστο μέχρι το 2020, όταν τελικά διεκπεραιώθηκε η έξωση που διέταξε το δικαστήριο.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ