Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ: Η κωδική ονομασία που έδωσε όταν έβγαινε για να βρει το επόμενο θύμα του


Κάθε απόγευμα στις 4 μ.μ., ο Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος έφευγε από το γραφείο του και κατευθυνόταν σε ένα διπλανό δωμάτιο

Το αφεντικό του Harrods, Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για βιασμό από περισσότερες από 20 γυναίκες, φέρεται να έκανε σεξ στις 4 μ.μ. κάθε μέρα με υπαλλήλους του Harrods ή ιερόδουλες.

Μάλιστα φέρεται να είχε δώσει ένα μυστικό κωδικό όνομα, έτσι ώστε κανείς να μην συνειδητοποιεί τι έκανε.

Κάθε απόγευμα στις 4 μ.μ., ο Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος έφευγε από το γραφείο του και κατευθυνόταν σε ένα διπλανό δωμάτιο για, αυτό που είπε στο προσωπικό ήταν η ώρα για «απογευματινό τσάι και κέικ» – αλλά η πραγματικότητα ήταν πολύ πιο σκοτεινή. Μια πηγή αποκάλυψε: «Κάθε μέρα στις 4 μ.μ. έλεγε “πάω για τσάι και κέικ” και έφευγε για σεξ».

Αυτό έρχεται μετά την αποκάλυψη ότι ο Μοχάμεντ «περιπλανιόταν στο κατάστημά του» αναζητώντας «ελκυστικό νεαρό γυναικείο προσωπικό» για να κάνει σεξ.

Μόλις έβρισκε τον επόμενο στόχο του, το διεφθαρμένο αφεντικό – το οποίο είχε «εμμονή με την υγιεινή» θα τους «ανάγκαζε» να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένων προσωπικών εξετάσεων από τον εταιρικό γιατρό του Harrod.

harrods.jpg

Πρώην μέλη του προσωπικού ισχυρίστηκαν ότι οι ιατρικές εξετάσεις διαφημίζονταν ως «προνόμιο της εργασίας», ωστόσο αργότερα αποκαλύφθηκε ότι αυτοί οι έλεγχοι τους προετοίμαζαν πραγματικά για σεξουαλική κακοποίηση.

Σε μια προσπάθεια να βρει το επόμενο θύμα του, υποστηρίζεται ότι ο Αλ Φαγιέντ περπατούσε γύρω από το κατάστημα, αναζητώντας νεαρές βοηθούς, πριν τις απομονώσει και τους επιτεθεί.

Ένα από τα θύματά του, η οποία ήταν έφηβη όταν τη βίασε, είπε πως όλο το προσωπικό του Harrods ήταν τα «παιχνιδάκια» του.

«Ήταν ένα τέρας, ένα σεξουαλικό αρπακτικό χωρίς καμία ηθική πυξίδα. Ήμασταν όλοι τόσο φοβισμένοι. Καλλιέργησε ενεργά τον φόβο. Οι επιθέσεις φέρεται να συνέβησαν στο Λονδίνο, το Παρίσι, το Σεν Τροπέ και το Αμπού Ντάμπι. Οι σημερινοί ιδιοκτήτες του Harrods δήλωσαν «εντελώς συγκλονισμένοι από τους ισχυρισμούς για κακοποίηση που διαπράχθηκε από τον Μοχάμεντ Αλ Φαγεντ».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ