Κολομβία: Ο μεγιστάνας πλήρωσε ακριβά την νταντά – Οι κρυμμένες κάμερες στους ανιχνευτές καπνού


Η νεαρή είχε ταξιδέψει από την Κολομβία για τη Νέα Υόρκη ώστε να προσέχει τα 4 παιδιά του μεγιστάνα

Εφιάλτης για μία 28χρονη όταν ανακάλυψε στο σπίτι στο οποίο εργαζόταν ως νταντά εκατοντάδες γυμνά πλάνα της, αποτέλεσμα κρυφής κάμερας που ήταν εγκαταστημένη στους ανιχνευτές καπνού. Τελικά κινήθηκε νομικά και κατάφερε να αποζημιωθεί με 2,8 εκατομμύρια δολάρια.

dada.jpg

Η Κέλι Αντράντε έφυγε από την Κολομβία για τη Νέα Υόρκη το 2021 για να εργαστεί ως νταντά για τον μεγιστάνα του φαστ φουντ Μάικλ Εσποζίτο, 35 ετών, τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά τους.

espozito.jpg

Οι υποψίες της κινήθηκαν όταν ο εργοδότης της «κατέβαζε» συχνά τον ανιχνευτή καπνού στην κρεβατοκάμαρά της.

Μετά από μόλις τρεις εβδομάδες στη δουλειά, η Κέλι ανακάλυψε μια μικροσκοπική κάμερα κρυμμένη στον ανιχνευτή καπνού και γρήγορα βρήκε μια κάρτα μνήμης που περιείχε εκατοντάδες ώρες πλάνα της.

Ο Εσπoζίτο, όταν αντιλήφθηκε ότι αποκαλύφθηκε, όπως ανέφερε η 28χρονη έτρεξε στο σπίτι και προσπάθησε να σπάσει την πόρτα.

Η νεαρή νταντά ισχυρίστηκε ότι πήδηξε από το παράθυρο του υπνοδωματίου της για να γλιτώσει, πιστεύοντας ότι ο Εσποζίιτο μπορεί να ήταν οπλισμένος με όπλο.

Ο 35χρονος συνελήφθη τελικά με την κατηγορία της παράνομης παρακολούθησης τον Μάρτιο του 2021, και στη συνέχεια το 2024 καταδικάστηκε να πληρώσει συνολικά 2,8 εκατομμύρια δολάρια. Επίσης διατάχθηκε να παρακολουθήσει συμβουλευτική, αλλά και σε 2 χρόνια κοινωφελούς εργασίας.

Η 28χρονη ωστόσο υποστήριξε πως η καταδίκη του δεν είναι αρκετή για όλα όσα πέρασε καθώς της προκάλεσε “μη αναστρέψιμη ζημιά”.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ