Kόρτνεϊ Κοξ: Αναπολεί την 30η επέτειο από τα «Φιλαράκια»- «Η Mόνικα είναι ζωντανή και είναι καλά»


Η Κόρτνεϊ Κοξ αναπολεί την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά τα «Φιλαράκια» με αφορμή την 30ή επέτειό της 

Η Κόρτνεϊ Κοξ μίλησε για τη Μόνικα, 30 χρόνια μετά την προβολή της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια». «Είμαι τυχερή που συνεχίζεται εδώ και γενιές», είπε η ηθοποιός στο PEOPLE μιλώντας για το διαχρονικό και αγαπημένο σόου. Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης με αστέρια του Rock4EB το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, η 60χρονη ηθοποιός μίλησε με το PEOPLE για το ορόσημο του δημοφιλούς sitcom και την τελευταία φορά που παρακολούθησε ένα επεισόδιο.

«Είναι απλά τρελό για μένα γιατί μου φαίνεται ότι ο χρόνος, περνάει τόσο γρήγορα και δεν το καταλαβαίνω», λέει η Κοξ όταν ρωτήθηκε για την επέτειο της σειράς. «Συνηθίζαμε να λέμε, “Α, ανυπομονώ για αυτό το μήνα» ή “θεέ μου, νιώθω σαν να πέρασε μία ζωή. Δεν θα το ξαναπώ πια αυτό».

Τα «Φιλαράκια» έκαναν πρεμιέρα στο NBC στις 22 Σεπτεμβρίου του 1994 και προβλήθηκαν για 10 σεζόν έως τις 6 Μαΐου του 2004. Στην εκπομπή, η οποία περιστρέφεται γύρω από έξι φίλους που ζουν στη Νέα Υόρκη, η Κοξ ενσάρκωσε τη Μόνικα Γκέλερ, μαζί με τους Τζένιφερ Άνιστον ως Ρέιτσελ Γκριν, Λίζα Ο’Κούντροου ως Φοίβη Μπουφέ, Ματ Λε Μπλανκ ως Τζόι Τριμπιάνι, τον αείμνηστο Mάθιου Πέρι ως Τσάντλερ Μπιγκ και τον Ντέιβιντ Σουίμερ ως Ρος Γκέλερ.

Αναλογιζόμενος το πώς ο χαρακτήρας της η Μόνικα ζει στην ποπ κουλτούρα και παραμένει ένας από τους πιο καθοριστικούς ρόλους της, η Κοξ δηλώνει αστειευόμενη: «Η Μόνικα είναι ζωντανή και καλά. Αστειεύεσαι;»

Παρά το γεγονός ότι έχει όμορφες αναμνήσεις από τη σειρά, η ηθοποιός λέει στο PEOPLE ότι δεν έχει να δει επεισόδιο της σειράς «εδώ και λίγο καιρό, αλλά όποτε το συναντώ, δεν μπορώ παρά να το παρακολουθήσω» Και πρόσθεσε «Αυτή η παράσταση είναι απίστευτη. Κάθε αστείο ισχύει, όλοι οι χαρακτήρες είναι τόσο καταπληκτικοί, και [είχαμε] τους καλύτερους συγγραφείς στον κόσμο. Είμαι τυχερή που συνεχίζεται σε όλες τις γενιές. Και αυτό είναι μεγάλη τύχη»

Λαμβάνοντας υπόψη τη διαρκή κληρονομιά του σόου, η Κοξ πιστεύει ότι θα ήταν δύσκολο να αναδημιουργηθεί η αρχική μαγεία της σειράς. Απαντώντας στα πρόσφατα σχόλια των δημιουργών της σειράς Marta Kauffman και David Crane σχετικά με μία νέα σειρά που θα περιστρέφεται γύρω από τα παιδιά του καστ, η Κοξ λέει ότι «δεν μπορεί να φανταστεί» ένα «ριμέικ». «Είναι δύσκολο να προσπαθήσεις να ξανακάνεις οτιδήποτε», εξηγεί. «Οτιδήποτε με το “ξανά” μπροστά σε αυτό το γκρουπ… Νομίζω ότι είναι τόσο ξεχωριστό.»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ