Συναυλιακός χώρος η Αθηνάς για την Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο – Ξεσήκωσαν το πλήθος οι Locomondo


Σε συναυλιακό χώρο μετατράπηκε η οδός Αθηνάς στο κέντρο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του δήμου Αθηναίων για την Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο, που προσέφεραν μοναδικές εικόνες στο κέντρο.

Πρόκειται για το This is Athens – City Festival, η μεγάλη γιορτή στην οδό Αθηνών, που ξεκίνησε στις 8 το βράδυ του Σαββάτου και ολοκληρώνεται στις 8 το βράδυ της Κυριακής. Η οδός Αθηνάς, καθώς και γύρω δρόμοι, έχουν κλείσει για τα αυτοκίνητα, ούτως ώστε οι πολίτες να μπορούν να κινηθούν πεζή, με τα ποδήλατα, τα πατίνια ή τα σκούτερ τους.

Κατά τις 18.00 στη σκηνή που έχει στηθεί έδωσαν το «παρών» οι Locomondo, προσφέροντας κέφι στους παρευρισκόμενους που τραγούδησαν και χόρεψαν σε ρυθμούς reggae και ska.

«Ευχαριστούμε πολύ που είστε σήμερα εδώ. Είναι η Αθηνάς χωρίς αυτοκίνητο, θέλουμε να είναι και η Αθήνα χωρίς αυτοκίνητο σε λίγα χρόνια. Ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε αυτή την πρωτοβουλία. Πρέπει να περπατάμε. Λένε και οι Locomondo στο ομώνυμο τραγούδι για την Αθήνα “περπατώ περπατάω, τριγυρνώ τριγυρνάω”, να περάσετε πολύ όμορφα, θα τα ξαναπούμε στην επόμενη δράση μας» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, που πήρε τον λόγο κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Locomondo.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ