Θέλει να γίνει Τσίπρας αλλά δεν μπορεί ο Κασσελάκης – Η γκάφα με την επίσκεψη στην Άρτα


Σε πλήρη πανικό ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Το αφήγημα (διότι περί τούτου πρόκειται) Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ οδεύει προς το τέλος του, με το πάλαι ποτέ κυβερνητικό κόμμα να μετράει τις πληγές του, ωστόσο ο έκπτωτος πρόεδρος ζει ακόμη με το «φάντασμα» που τον στοιχειώνει και έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας!

Και αν κάποιοι συνέδεσαν την επίσκεψή του στην Άρτα με την Όλγα Γεροβασίλη, η οποία δεν «μάσησε» από τις απειλές του στο προηγούμενο συνέδριο, όταν είπε την ατάκα «βρείτε μου αντίπαλο και πάμε», πέφτουν έξω καθώς ο κύριος Κασσελάκης προσπαθεί να ξορκίσει κάτι που μόνο αυτός έχει στο μυαλό του.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας επιστρέφοντας από το ταξίδι του στην Ευρώπη.

kaselakia-arta-qufipcevz9otoutdf5dgz98yg8x05r1tngdlvhk4hk.jpg

Διανυκτέρευσε στην Ήπειρο και το μεσημέρι του Σαββάτου έκανε βόλτες με το σκυλί του στην πλατεία της Άρτας.

Τι θέλει να δείξει με αυτή την κίνηση ο κύριος Κασσελάκης, εντός της γενέτειρας του Αλέξη Τσίπρα (Αθαμάνιο Άρτας);

Η σημειολογία (η οποία μόνο το μυαλό του Στέφανου Κασσελάκη υπάρχει) αφορά το «εδώ είμαι» μέσα στο… σπίτι του Αλέξη Τσίπρα, με τη μόνη ειδοποιό διαφορά είναι πως δεν τον ακούει ουδείς!

Ακόμη και έξω από το πατρικό του Αλέξη Τσίπρα να είχε πάει ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πάλι μόνο στο μυαλό του θα ήταν νικητής, καθώς στον ΣΥΡΙΖΑ έχει έρεισμα το πολύ σε 10-20 ανθρώπους.

Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα;

Ο πρώην πρωθυπουργός διατηρεί τη στάση που είχε από την αρχή της «λαίλαπας Κασσελάκη». Ουδετερότητα.

Εξάλλου, όταν ο ίδιος έκρινε πως πρέπει να επέμβει το έκανε. Όχι με φανφράρες και αλαλαγμούς, όπως κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης όταν ανεβαίνει να μιλήσει (αλησμόνητο άλλωστε το χειροκροτήστε τώρα).

Σε απλά ελληνικά: Ο Στέφανος Κασσελάκης κυνηγάει μόνος του μια Χίμαιρα που ονόμασε Αλέξη Τσίπρα. Και για αυτό απέτυχε.

Εξάλλου και ο Δον Κιχώτης ανεμόμυλους δεν κυνηγούσε;


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ