Κυριάκος Μητσοτάκης: Ψηφιακό Φροντιστήριο και «Σπίτι μου 2» στο επίκεντρο – Η εβδομαδιαία ανασκόπηση


Στην εβδομαδιαία του ανασκόπηση, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στις ένδεκα αλλαγές που εφαρμόζονται από εφέτος στην εκπαίδευση, με στόχο να υπάρξει ελεύθερη, ισότιμη και δωρεάν πρόσβαση σε όλους τους μαθητές ανά την Ελλάδα

«Χρέος μας είναι να στηρίξουμε το οικογενειακό εισόδημα με δωρεάν, ποιοτική συμπληρωματική εκπαίδευση», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται, για τη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Ακόμη, έκανε ιδιαίτερη μνεία στο Ψηφιακό Φροντιστήριο, όπου παρακολούθησε το πρώτο μάθημα, όπου καταγράφηκαν «4.000 ταυτόχρονες συνδέσεις, ενδεικτικό της σημαντικότητας και της αποδοχής αυτής της δράσης».

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα «Σπίτι μου 2». Αυτήν την εβδομάδα, ανακοινώθηκε ότι διευρύνεται η περίμετρος των δικαιούχων σε βάθος τριετίας και ότι η προέγκριση θα είναι σε ισχύ μέχρι να εξαντληθούν οι διαθέσιμοι πόροι. Ταυτόχρονα, το πρόγραμμα έχει ακόμη πιο ευνοϊκές πρόνοιες για τρίτεκνους, πολύτεκνους και μονογονεϊκές οικογένειες.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ