ΠΑΣΟΚ – Γερουλάνος: «Φέρνω σχέδιο, εμπειρία και ενότητα»


«Μπορώ να διασφαλίσω την ενότητα στο ΠΑΣΟΚ», σημείωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος.

Ο Παύλος Γερουλάνος στάθηκε στο σχέδιο που έχει για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, εν όψει της εσωκομματικής κάλπης. «Φέρνω σχέδιο, εμπειρία και ενότητα, πρέπει να ανοίξουμε ξανά την αγκαλιά μας, για τον κόσμο», επεσήμανε μεταξύ άλλων.

«Οταν έχεις μεγαλύτερη εμπειρία, μπορείς να κρίνεις τα πράγματα υπό νέο πρίσμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέλεξε έναν Πρόεδρο που δεν ήταν βουλευτής και μέσα σε έναν μήνα, έγινε σαράντα κομμάτια. Το κόμμα πρέπει να διεκδικήσει ξανά την εξουσία, να πάμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Χρειαζόμαστε αλλαγή ηγεσίας, αυτή είναι η πραγματικότητα.

Με ενδιαφέρει να βάλουμε τάξη στο “μαγαζί” μας και να εξαντλήσουμε τις δυνάμεις μας. Κάθε σενάριο περί συνεργασίας με άλλο κόμμα είναι επιστημονική φαντασία. Δεν έχω δει ολοκληρωμένο σχέδιο από τον Χάρη Δούκα. Ο επόμενος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνει Πρωθυπουργός και να δίνει “μάχες” με τον Κυριάκο Μητσοτάκη», προσέθεσε ο κ. Γερουλάνος.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ