Μάριος Σαλμάς: Οι δηλώσεις που τον έθεσαν εκτός Νέας Δημοκρατίας – Η έντονη δυσφορία στο Μαξίμου


Ξένο σώμα θεωρούνταν εδώ και καιρό ο γαλάζιος βουλευτής Μαριος Σαλμάς και όχι αδικαιολόγητα, καθώς στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μετά τις ευρωεκλογές είχε εξαπολύσει τα βέλη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Ξένο σώμα» στη ΝΔ θεωρείται πλέον ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς, ο οποίος εξαπέλυσε βέλη κατά του πρωθυπουργού, κατηγορώντας τον ότι «στήριξε τους λίγους εναντίον των πολλών» με επιλογές του και με την πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση.

«Χτυπήσατε τη φοροδιαφυγή στα πετρέλαια;», ρώτησε ο κ. Σαλμάς απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό. «Κάνατε τίποτα για τους πολλούς; Δεν έχω τίποτα με τους υπουργούς, γιατί το επιτελικό κράτος είστε εσείς με πέντε συνεργάτες σας που τους στέλνετε έτοιμα τα νομοσχέδια».

Ο πρωθυπουργός που πήρε αμέσως το λόγο απάντησε: «Δεν θα δεχτώ τέτοιου είδους υπονοούμενα ότι εξυπηρετούμε τους λίγους. Δεν πήραμε 41% επειδή στηρίξαμε τους λίγους. Στηρίζουμε τους πολλούς».

Στα παραπάνω, προστέθηκε και το τελευταίο ατόπημα που υπέπεσε ο κύριος Σαλμάς είναι οι δύο τηλεοπτικές εμφανίσεις χθες και προχθές, όπου έκανε λόγο για φωτογραφικούς διαγωνισμούς που αφορούσαν κυλικεία του υπουργείου Πολιτισμού και Υγείας, ενώ υπήρξε απάντηση και της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ