Αμερικανός βουλευτής: Υπάρχουν πέντε ομάδες δολοφόνων που στοχεύουν τον Ντόναλντ Τραμπ


Ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος Μάττ Γκέτζ δήλωσε ότι από τις πέντε ομάδες που θέλουν να δολοφονήσουν τον Ντόναλντ Τραμπ οι τρείς έχουν υποστήριξη από κράτη του εξωτερικού

Ο βουλευτής του Ρεμπουμπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ, Μάτ Γκέτζ, δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Breitbart News Daily ότι υπάρχουν πέντε γνωστές ομάδες δολοφονίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, τρεις από τις οποίες είναι ξένες και έχουν σκοπό να σκοτώσουν τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

“Τραγικό. Αναπόφευκτο”, δήλωσε ο Gaetz όταν ρωτήθηκε για τις σκέψεις του σχετικά με τη δεύτερη απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου.

“Αρχίζω να έχω την εντύπωση ότι δεν έχουμε αρκετή προστασία δυνάμεων υποστήριξης του Προέδρου Τραμπ που θα έπρεπε να έχουμε, δεδομένου του περιβάλλοντος απειλών”, είπε, σημειώνοντας ότι πρόσφατα συναντήθηκε με ανώτερο αξιωματούχο του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS), ο οποίος δήλωσε ότι υπάρχουν τουλάχιστον πέντε γνωστές ομάδες δολοφονίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, “τουλάχιστον τρεις από τις οποίες είναι ξένες που έχουν σκοπό να σκοτώσουν τον Τραμπ”.

“Και, με αυτού του είδους τη δραστηριότητα, δεν νομίζω ότι θα πρέπει να επιτρέψουμε σε ανθρώπους να εγκατασταθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και να περιμένουν να πυροβολήσουν έξω από τις ιδιοκτησίες του γκολφ ή άλλες ιδιοκτησίες του”, δήλωσε ο Gaetz, εκφράζοντας την ανησυχία του ότι ο δεύτερος ύποπτος, ο Ράιαν Γούεσλεΐ Ρούθ, ήταν ήδη γνωστός στους αξιωματούχους, τον οποίο συνάντησαν στα σύνορα κατά την επιστροφή του στη χώρα από την Ουκρανία.

Ο παρουσιαστής Μάικ Σλέητερ πίεσε τον Γκέτζ σχετικά με τον ισχυρισμό για πέντε ομάδες δολοφονίας που υπάρχουν στη χώρα, και ο Γκέτζ επανέλαβε ότι «γνωρίζουν τουλάχιστον πέντε ομάδες στη χώρα που είναι προσανατολισμένες στη δολοφονία του Trump».

«Και νομίζω, ξέρετε, ότι τρεις από αυτές που γνωρίζουμε είναι ξένης φύσης. Δύο από αυτές γνωρίζουμε ότι είναι εγχώριας φύσης, και αυτό απαιτεί μια προστασία δυνάμεων που δεν έχουμε γύρω από τον πρώην πρόεδρο αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο βουλευτής της Φλόριντα, τονίζοντας εκ νέου ότι ένας ανώτερος αξιωματούχος του DHS συναντήθηκε μαζί του και του μετέφερε αυτές τις πληροφορίες, εξηγώντας ότι «το γνώριζαν αυτό και ανησυχούσαν ότι η Μυστική Υπηρεσία δεν παρείχε επαρκή υποστήριξη».

Όταν ρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να κυκλοφορούν ομάδες δολοφονίας, ο Gaetz είπε ότι απλώς «δεν υπάρχει επαρκής έλεγχος για να τους εμποδίσει να το κάνουν».

«Τρεις από αυτές τις ομάδες είναι ξένης έμπνευσης, απ’ ό,τι καταλαβαίνω – Ιρανοί, Ουκρανοί, Πακιστανοί – και, ξέρετε, η δουλειά είναι προφανώς δύσκολη για την προστασία – προστατευτική λεπτομέρεια, όπως μια προεδρική εκστρατεία που είναι έντονη και έξω από την εκστρατεία», είπε.

Δεδομένης αυτής της απειλής, ο Gaetz δήλωσε ότι διερευνούν για να δουν αν έχουν τη σωστή προστατευτική λεπτομέρεια, όπως τις σωστές ομάδες ελεύθερων σκοπευτών και τις σωστές τακτικές ομάδες.

«Και έχουμε δει μερικές φορές όπου έχουν αφαιρεθεί πόροι από το απόσπασμα του Τραμπ για το απόσπασμα της Τζιλ Μπάιντεν ή για το απόσπασμα του Τζον Μπόλτον. Και θα αναρωτηθούμε αν αυτό ήταν ορθό ή όχι, δεδομένων των όσων γνωρίζαμε για τις προσπάθειες δολοφονίας του Τραμπ», πρόσθεσε.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ