Μαθητές γυμνασίου αγοράζουν αυτοκίνητο στον επιστάτη του σχολείου τους


Η συγκινητική πράξη των μαθητών 

Ορισμένοι μαθητές γυμνασίου προχώρησαν σε μια πολύ συγκινητική πράξη αφού συγκέντρωσαν πάνω από 20.000 δολάρια για να κάνουν έκπληξη στον αγαπημένο τους επιστάτη του σχολείου με ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο.

Ο έρανος ξεκίνησε πριν από τα γενέθλια του Francis Apraku, του επιστάτη τον οποίο τα αγόρια περιγράφουν ως «σούπερ ευγενικό και φιλικό».

Τον ρώτησαν τι ήθελε για δώρο και, αστειευόμενος, ο Γκανέζος μετανάστης απάντησε ότι θα ήθελε ένα καινούργιο Jeep Wrangler.

Ο Bennett, ο Nick H, ο Nick T, ο Artin, ο Joey, ο Yousif και ο Logan, ήλπιζαν να έχουν αρκετά χρήματα μέχρι να αποφοιτήσουν από το James Maddison High School στη Βιέννη της Βιρτζίνια, ώστε να δώσουν στον Apraku το Jeep του.

Δημιούργησαν το GoFundMe τον Μάιο και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού είχαν συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό για να κάνουν την έκπληξη στον αγαπημένο τους επιστάτη.

Με τη βοήθεια της κοινότητάς τους, συγκέντρωσαν 21.000 δολάρια, τα οποία χρησιμοποίησαν για να αγοράσουν το Jeep κάνοντας έκπληξη στον Apraku στο πάρκινγκ του σχολείου την περασμένη Δευτέρα.

Το συγκινητικό βίντεο δείχνει τον επιστάτη να λέει γεμάτος έκπληξη «Ω Θεέ μου, δεν το πιστεύω».

«Μετακόμισε στην Αμερική μακριά από την οικογένεια και τους φίλους του πριν από μερικά χρόνια», έγραψαν οι μαθητές στο GoFundMe. «Από τότε που γνωρίσαμε τον Φράνσις είναι εξαιρετικά ευγενικός και φιλικός και μερικές προσεύχετε για εμάς».

«Αυτή τη μέρα, την 9η Σεπτεμβρίου, δεν θα την ξεχάσω ποτέ», είπε ο Apraku στους μαθητές που ήταν συγκεντρωμένοι γύρω του.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ