ΣΥΡΙΖΑ – «Καρφιά» Μπουλέκου κατά Ακρίτα, Αντώναρου: «Οι δυνάμεις της δεξιάς στηρίζουν τον Κασσελάκη»


Μύδροι του Γιάννη Μπουλέκου κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «ιδεολογική και ταξική σύγκρουση δύο κόσμων τόσο διαφορετικών».

Επισυνάπτοντας δημοσιεύσεις των Έλενας Ακρίτα και Ευάγγελου Αντώναρου αλλά και αναφερόμενος στους Άρη Σπηλιωτόπουλο και Γιώργο Κύρτσο, ο Γιάννης Μπουλέκος, μέλος των «87» και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε σε ανάρτηση ότι «η παρουσία τους στην Αριστερά είναι πολιτικό και ιστορικό ατύχημα», ενώ, έγραψε και για «δυνάμεις της αστικής τάξης και της δεξιάς».

Μεταξύ άλλων, επεσήμανε ότι «Από τη μία πλευρά, είναι οι δυνάμεις της Δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της εθνικής ανεξαρτησίας και της λαϊκής κυριαρχίας που δίνουν καθημερινά την μάχη ώστε να συγκροτηθεί οραματική εναλλακτική πρόταση απέναντι στη Δεξιά.

Από την άλλη, οι δυνάμεις της αστικής τάξης και της δεξιάς, όπως η Ακρίτα, ο Αντωνάρος, ο Σπηλιωτόπουλος, ο Κύρτσος, οι οποίοι εκπροσωπούν ξεκάθαρα τη συντηρητική πλευρά της ιστορίας και στηρίζουν φανατικά τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Η παρουσία τους στην Αριστερά είναι πολιτικό και ιστορικό ατύχημα».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ