Απόστολος Λύτρας: Οι βιντεοκλήσεις με την 9χρονη κόρη του – Κάθε πότε θα τη βλέπει


Τι αναφέρουν πληροφορίες σχετικά με τις πρώτες τηλεφωνικές επαφές του Απόστολου Λύτρα

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα μετά την αποφυλάκισή του, καθώς όλα δείχνουν πως επιθυμεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος, ιδίως σε σχέση με το παιδί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, ο Απόστολος Λύτρας χθες, Πέμπτη (19 Σεπτεμβρίου) είχε την πρώτη τηλεφωνική επαφή και μάλιστα μέσω βιντεοκλήσης. Ειδικότερα, ο 52χρονος δικηγόρος κάλεσε στο σταθερό τηλέφωνο της οικίας που διαμένει η κυρία Πολυζωγοπούλου και στη συνέχεια σε κινητό τηλέφωνο συγγενικού προσώπου έπειτα από απαίτηση του παιδιού όπου πραγματοποίησε ολιγόλεπτη βιντεοκλήση.

Στη συνέχεια, η δεύτερη επαφή έγινε την ίδια ημέρα, τις απογευματινές ώρες και αυτή τη φορά με face time με τη διάρκεια των τηλεφωνικών επαφών να κυμαίνεται απο 5 έως 7 λεπτά.

Πότε θα βλέπει το παιδί του ο Απόστολος Λύτρας

Σχετικά με την εκ του σύνεγγυς συνάντηση με το 9χρονο παιδί του, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Απόστολος Λύτρας συνεννοήθηκε να το βλέπει κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο του μήνα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και συναντήσεις μέσα στην εβδομάδα, ανάλογα με το πρόγραμμά του και πάντα σε συνεννόηση με το οικείο περιβάλλον.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ