Καίτη Γαρμπή: «Θέλω να πεθάνω στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου»


Η αγαπημένη τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή επιστρέφει δυναμικά στις ζωντανές εμφανίσεις της, αυτή τη φορά στην Κύπρο, όπου θα συνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Η ίδια δεν κρύβει τη χαρά της για αυτό το ταξίδι, καθώς, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day», έχει καιρό να επισκεφτεί τη χώρα. Εκτός από τη μουσική απόλαυση που θα προσφέρει, η τραγουδίστρια ανυπομονεί να περάσει χρόνο με την αδερφή της, η οποία ζει στην Κύπρο. «Τα Σάββατά μου θα είναι γεμάτα αγάπη και παρέα», σχολίασε με ενθουσιασμό.

Όσον αφορά τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά, ο οποίος έχει αρχίσει να ακολουθεί τη δική του μουσική πορεία, η Καίτη δήλωσε ότι ενώ ο ίδιος προτιμά να δημιουργεί και να παίζει σε πιο μοντέρνους, νεανικούς χώρους, η ίδια θα ήθελε να τον έχει κοντά της στις εμφανίσεις της. Ωστόσο, σέβεται την επιθυμία του να χαράξει τον δικό του δρόμο στη μουσική βιομηχανία.



Σχετικά με τα μελλοντικά της σχέδια, η Καίτη Γαρμπή παραδέχθηκε πως δεν σχεδιάζει για πολύ μακριά. «Όσο μας θέλει ο κόσμος, θα είμαστε εδώ», δήλωσε. Παρότι απολαμβάνει κάθε στιγμή στη σκηνή, ξεκαθαρίζει ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει μέχρι το τέλος της ζωής της: «Δεν θέλω να πεθάνω πάνω στη σκηνή. Θέλω να πεθάνω στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου».

Η Καίτη συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό της με την ενέργειά της, ενώ παραμένει βαθιά συνδεδεμένη με την οικογένειά της και τα επαγγελματικά της βήματα με τους αγαπημένους της ανθρώπους​.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ