Η μεγάλη επιστροφή της Κάιλι Μινόγκ: Ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη περιοδεία της δεκαετίας


Η Kάιλι Μινόγκ ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη περιοδεία της τελευταίας δεκαετίας

Η ποπ σταρ Kάιλι Μινόγκ ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη παγκόσμια περιοδεία της εδώ και πάνω από μια δεκαετία, και τη συνέχεια του άλμπουμ της ,μεγάλης επιστροφής με τίτλο Tension. Τα 13 κομμάτια του Tension II θα κυκλοφορήσουν στις 18 Οκτωβρίου, με την παγκόσμια περιοδεία να ξεκινά στην πατρίδα της την Αυστραλία τον Φεβρουάριο, πριν περάσει στην Ασία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε δήλωσή της, η σταρ της ποπ είπε ότι είναι «κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη» που «γιορτάζει την εποχή τoυ Τension και πολλά άλλα» με τους θαυμαστές της.
«Θα υπάρξει πάρα πολύ Padaming», είπε, αναφερόμενη στο viral single της που κέρδισε βραβείο Grammy το 2023 με τίτλο «Padam Padam»

Είκοσι ημερομηνίες έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, αλλά η Μινόγκ είπε ότι έρχονται κι άλλες. H 56χρονη γνωρίζει νέα άνθιση στην καριέρα της, μετά τη βράβευσή της και την κυκλοφορία του Padam Padam. Τον Φεβρουάριο πήρε το δεύτερο Grammy της – 20 χρόνια μετά το πρώτο της – και τον επόμενο μήνα έλαβε το Brits’ Global Icon Award.

Από τότε που εμφανίστηκε ως επιμελής μηχανικός αυτοκινήτων Charlene στη σαπουνόπερα Neighbors το 1986, έχει συγκεντρώσει δεκάδες επιτυχημένα σινγκλ και «μια ντουλάπα γεμάτη βραβεία». Εμφανίστηκε επίσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, έλαβε τιμητικές διακρίσει και πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ