Κέρκυρα: Βρετανίδα τουρίστρια δείχνει τα τραύματά της έπειτα από τροχαίο ατύχημα με «γουρούνα»


Η φοιτήτρια στάθηκε τυχερή που φορούσε το κράνος της – Τρομάζει η περιγραφή της για το τροχαίο ατύχημα με τη «γουρούνα»

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε στην Κέρκυρα μία Βρετανίδα φοιτήτρια της νοσηλευτικής κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών. Πρόκειται για τη Maddy Morris, η οποία έχε βρεθεί στο ελληνικό νησιά για να δει την οικογένειά της.

Το ατύχημα συνέβη όταν η ίδια και μία φίλη της νοίκιασαν μία «γουρούνα» και κατέληξαν να πέσουν από την πλαγιά ενός γκρεμού. Η φοιτήτρια που ζει κοντά στο Μάντσεστερ, είπε ότι δεν έχει ιδέα γιατί το όχημα ξαφνικά ξέφυγε από την πορεία του, ενώ έκανε λόγο για μια μηχανική βλάβη ή ανώμαλο έδαφος.

«Νόμιζα ότι θα πέθαινα», είπε και προειδοποίησε τους παραθεριστές να μην εμπιστεύονται οχήματα σαν αυτά, χαρακτηρίζοντάς τα ως «παγίδα θανάτου».

Μετά το περιστατικό, η Maddy και η φίλη της παρελήφθησαν από την άκρη του δρόμου από περαστικούς και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα. Η Maddy είπε ότι αισθάνεται «τυχερή που είναι ζωντανή».

«Δεν οδηγούσαμε γρήγορα. Πηγαίναμε με 30 χλμ/ώρα. Εγώ οδηγός και η φίλη μου πίσω. Η μέρα του ατυχήματος ήταν στην πραγματικότητα τα γενέθλιά μου», είπε η Maddy. Είπε ακόμα ότι είχε οδηγήσει «γουρούνα» στο παρελθόν και ήξερε πώς να την οδηγεί.

Η φοιτήτρια δημοσίευσε φωτογραφίες με τα τραύματά της. Η Maddy και η φίλη της βρέθηκαν κάτω από το τετράτροχο όχημα για λίγα λεπτά, μέχρι που περαστικοί κατάφεραν να το σηκώσουν από πάνω τους.

«Ποτέ δεν πιστεύεις ότι θα σου συμβεί κάτι τέτοιο. Είχαν μαυρίσει όλα! Ήταν πολύ τρομακτικό! Κατάφερα να στριμωχτώ λίγο από ένα κενό. Ευτυχώς υπήρχαν άνθρωποι που οδηγούσαν πίσω μας, μας είδαν, έσπρωξαν το όχημα από πάνω μας και μας έσωσαν».

Η Maddy ήταν χτυπημένη και μελανιασμένη μετά το ατύχημα, καθώς υπέστη κάταγμα στην ωμοπλάτη και άλλα επιφανειακά τραύματα. Είπε επίσης πως «Νόμιζα ότι είχα σπάσει ολόκληρη την αριστερή πλευρά του σώματός μου γιατί δεν μπορούσα να νιώσω τίποτα. Δεν είχα ασφάλεια, οπότε “πήρα το μάθημά μου”. Έπρεπε να πληρώσουμε για τη θεραπεία. Ευτυχώς το κράνος μου έσωσε τη ζωή».

*Με πληροφορίες από Daily Mail


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ