Συμβουλές ενός φοιτητή: Πώς να αναβαθμίσεις το φοιτητικό σου σπίτι;


Χωρίς καμία αμφιβολία, βασικό κομμάτι της φοιτητικής ζωής είναι το σπίτι όπου θα περάσεις τα επόμενα τέσσερα, πέντε, έξι χρόνια. Ως μελλοντικός φοιτητής, το φαντάζεσαι πριν ακόμα περάσεις στο πανεπιστήμιο και ξέρεις ακριβώς πώς θέλεις να το διαμορφώσεις

Δεν σε πειράζει αν είναι μικρό, φτάνει να είναι ο δικός σου χώρος και να νιώθεις άνετα σε αυτόν. Έχοντας υπάρξει σε αυτήν τη θέση, ξέρω καλά πώς είναι να ζεις μόνος σου για πρώτη φορά και να προσπαθείς να δημιουργήσεις έναν χώρο που όχι μόνο θα σου αρέσει, αλλά θα είναι και το safe place σου. Για αυτό, είναι σημαντικό ο εξοπλισμός που θα γεμίσει το σπίτι να αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

Στην περίπτωσή μου, το φοιτητικό μου σπίτι ήταν ήδη εξοπλισμένο με ό,τι χρειαζόταν. Ή έτσι πίστευα. Καθώς με τον καιρό άρχισαν να βγαίνουν προβλήματα σε βασικές οικιακές συσκευές, όπως το ψυγείο και το πλυντήριο, συνειδητοποίησα πόσο σημαντικός είναι ο σωστός τεχνολογικός εξοπλισμός για ένα σπίτι. Έτσι, αυτό που δεν έκανα ως πρωτοετής φοιτήτρια, το έκανα αργότερα στην φοιτητική μου πορεία. Φρόντισα, δηλαδή, ή για να ακριβολογούμε οι γονείς μου φρόντισαν με την… πολύτιμη βοήθειά μου, ώστε το σπίτι μου να έχει την τεχνολογία που του αρμόζει.

Διαμορφώνοντας ένα… «Καλύτερο Σπίτι» με πολλαπλά οφέλη

Μετά από πολλή έρευνα και σκέψη, λοιπόν, αποφάσισα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή όχι μόνο να αντικαταστήσω ό,τι χρειαζόταν αλλά και να κάνω μια γενική ανανέωση στο σπίτι μου. Μην φανταστείς κάτι τεράστιο, αλλά μικρές αλλαγές που έκαναν τη διαφορά στην καθημερινότητά μου. Και εκεί, είναι που μπήκε στο «παιχνίδι» η πρωτοβουλία «Καλύτερο Σπίτι» της Κωτσόβολος.

Η όλη διαδικασία αποδείχθηκε πολύ πιο εύκολη και απλή από αυτό που πίστευα. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, μπόρεσα να αποκτήσω τις συσκευές που χρειαζόμουν και να επωφεληθώ από σημαντικά πλεονεκτήματα που ούτε φανταζόμουν ότι μπορώ να έχω, όπως για παράδειγμα, τη δυνατότητα αποπληρωμής με δώρο έως και όλους τους τόκους. Όπως καταλαβαίνεις, ήμουν σίγουρη πως είχα βρει τον ιδανικό τρόπο να αναβαθμίσω το σπίτι μου, χωρίς να επιβαρύνω οικονομικά εμένα ή τους γονείς μου.

Picture2.jpg

Ευκολία από τη στιγμή της παραγγελίας μέχρι και μετά την παράδοση

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Η πρώτη μου κίνηση ήταν να αντικαταστήσω το ψυγείο, καθώς το χρειαζόμουν άμεσα. Έψαξα στο site της Κωτσόβολος, βρήκα ακριβώς αυτό που ήθελα, μέσω του πακέτου υπηρεσιών «Καλύτερο Σπίτι» και με τις ευέλικτες λύσεις πληρωμής, το άγχος της μεγάλης επένδυσης ήταν μηδαμινό. Τα οφέλη, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί. «Ξεκλείδωσα» και άλλες παροχές, όπως δωροεπιταγές έως 20% της αξίας των αγορών, που μου έδωσαν τη δυνατότητα να πάρω και το πλυντήριο, που είχε χαλάσει και αυτό, αλλά και ένα πλυντήριο πιάτων που ήθελα πολύ καιρό.

Η διαδικασία της παράδοσης, αν και με ανησυχούσε αρκετά λόγω της πολύωρης απουσίας μου από το σπίτι, αποδείχθηκε πολύ βολική χάρη στο μοναδικό πακέτο υπηρεσιών που παρέχει το «Καλύτερο Σπίτι». Έτσι, μπόρεσα να επιλέξω ακριβώς την ημέρα, την ώρα και το μέρος που επιθυμούσα να γίνει η παράδοση. Όμως, η υποστήριξη από την Κωτσόβολος δεν έμεινε εκεί. Όταν χρειάστηκα κάποιες εξειδικευμένες συμβουλές για τον χειρισμό των συσκευών, είχα τη δυνατότητα να κλείσω ραντεβού σε κάποιο κατάστημα της Κωτσόβολος, στο σπίτι ή διαδικτυακά, καλώντας στο 210 28 99 999.

Level up όχι μόνο του σπιτιού σου, αλλά και της εκπαίδευσής σου

Έχοντας απευθυνθεί στην Κωτσόβολος για την ανανέωση του σπιτιού μου, δεν περίμενα πως θα φρόντιζε και για την εκπαίδευσή μου. Στην πορεία όλης της διαδικασίας αναζήτησης οικιακών συσκευών, ωστόσο, ανακάλυψα πως το πρόγραμμα «Τεχνολογία σε Τάξη» είναι ένας ακόμη σύμμαχος για την αναβάθμιση της φοιτητικής μου -και όχι μόνο- ζωής. Και αυτό, διότι με αγορές laptop, tablet ή desktop, η εταιρεία παρέχει δωρεάν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την Τεχνητή Νοημοσύνη. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα GenAI powered by 100mentors επιμορφώνει φοιτητές, σπουδαστές και εργαζομένους γύρω από το πεδίο της Παραγωγικής Τεχνητής Νοημοσύνης και δίνει την ευκαιρία αναβάθμισης του βιογραφικού, αλλά και των skills σου. Αναμφίβολα, η πληροφορία αυτή με έκανε να θυμηθώ την επιθυμία μου να αγοράσω ένα καινούργιο laptop, γι’ αυτό μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, που λήγουν οι εγγραφές στο πρόγραμμα, θα έχω κάνει σίγουρα την κίνηση.

Μετά από όλη αυτήν την εμπειρία αναβάθμισης του φοιτητικού μου σπιτιού, αυτό που έμαθα είναι πως η επιλογή οικιακών συσκευών χρειάζεται να γίνεται με έρευνα και προσοχή. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, η Κωτσόβολος, με το πακέτο υπηρεσιών «Καλύτερο σπίτι», αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τον εξοπλισμό του φοιτητικού σου σπιτιού, αλλά και για όσους επιθυμούν να ανανεώσουν το σπίτι τους.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ