Kίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» όλοι οι κεντρικοί οδικοί άξονες στην Αθήνα


Κίνηση στους δρόμους: Το πρωινό της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου 2024 χαρακτηρίστηκε από σοβαρά προβλήματα κυκλοφορίας στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, με τους περισσότερους να βρίσκονται στο «κόκκινο» λόγω της αυξημένης κίνησης. Σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής, τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται στις λεωφόρους Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας, ειδικά στην περιοχή του Κηφισού, όπου σημειώνονται καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα. Οι οδηγοί θα χρειαστεί να δείξουν υπομονή και στις Λεωφόρους Κηφισίας, Μεσογείων, Κατεχάκη, και Βασιλίσσης Σοφίας, όπου η κυκλοφορία είναι ιδιαίτερα πυκνή.

Σημαντικές καθυστερήσεις αναφέρονται επίσης στην Αττική Οδό, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Οι καθυστερήσεις κυμαίνονται από 15 έως 30 λεπτά, κυρίως στο τμήμα μεταξύ Φυλής και Κηφισίας προς το αεροδρόμιο, καθώς και στο τμήμα από Ανθούσα έως Κηφισίας προς την Ελευσίνα.

Ανάλογες καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Περιφερειακή Υμηττού, ειδικά στο τμήμα Αγίας Παρασκευής – Κηφισίας.

Οι λεωφόροι Συγγρού, Ποσειδώνος και Ηλιουπόλεως αντιμετωπίζουν επίσης προβλήματα με αυξημένη ροή αυτοκινήτων, καθιστώντας τη μετακίνηση ιδιαίτερα δύσκολη. Οι οδηγοί καλούνται να επιδείξουν μεγάλη προσοχή και να προετοιμαστούν για σημαντικές καθυστερήσεις​.

Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ