Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα αναβολή της δίκης στο εφετείο


Δημήτρης Λιγνάδης: Η δίκη του στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο αναβλήθηκε για δεύτερη φορά, με τη νέα ημερομηνία να ορίζεται για τις 21 Μαρτίου. Η αναβολή δόθηκε ύστερα από αίτημα του δικηγόρου ενός εκ των καταγγελλόντων, ο οποίος εξήγησε ότι ο εντολέας του πρόσφατα ξεκίνησε νέα εργασία με εξάμηνη σύμβαση και δεν δικαιούται ακόμη άδεια. Το αίτημα έγινε δεκτό από τον εισαγγελέα και όλες τις πλευρές της δίκης.

Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης, συνοδευόμενος από τον αδελφό του, την Ελένη Κούρκουλα, καθώς και άλλα πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος.



Η υπόθεση Λιγνάδη συνεχίζει να απασχολεί την κοινή γνώμη, καθώς ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου κατηγορείται για σεξουαλικά αδικήματα. Οι καταγγελίες που οδήγησαν στη δίκη προκάλεσαν έντονες συζητήσεις στα μέσα ενημέρωσης και στην κοινωνία γενικότερα, με τη συγκεκριμένη υπόθεση να αποτελεί μέρος του ευρύτερου κινήματος #MeToo στην Ελλάδα.

Η νέα ημερομηνία της δίκης θα δώσει περισσότερο χρόνο στις πλευρές να προετοιμαστούν, ενώ το δικαστήριο αναμένεται να παρακολουθήσει με μεγάλο ενδιαφέρον τη συνέχεια αυτής της πολύκροτης υπόθεσης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ