Σύγκρουση οχημάτων στον Κηφισό στο ύψος του Ρέντη – Κλειστή η αριστερή λωρίδα


Το πρωί της Δευτέρας (26/08) σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στον Κηφισό, κοντά στην πεζογέφυρα του Ρέντη, προκαλώντας δυσκολίες στην κυκλοφορία. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ενώ τα εμπλεκόμενα οχήματα μετακινούνται για να αποκατασταθεί η ροή της κυκλοφορίας.

Ειδικότερα το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, 26 Αυγούστου 2024, στην λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος της πεζογέφυρας του Ρέντη. Η σύγκρουση συνέβη στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να προκληθούν σημαντικές καθυστερήσεις στην κίνηση των οχημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, κάτι που έδωσε μια ανάσα ανακούφισης στους οδηγούς και τις αρχές που βρέθηκαν στο σημείο.

Τα εμπλεκόμενα οχήματα αναμένεται να μετακινηθούν προς τη δεξιά πλευρά του δρόμου, προκειμένου να αποκατασταθεί η ομαλή ροή της κυκλοφορίας. Παρά το γεγονός ότι το περιστατικό δεν είχε σοβαρές συνέπειες για τους επιβαίνοντες, η κυκλοφορία στο σημείο παραμένει δύσκολη, με τους οδηγούς να καλούνται να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή.

Το συμβάν αυτό προστίθεται στη σειρά ατυχημάτων που σημειώνονται συχνά στον Κηφισό, ένα από τα πλέον πολυσύχναστα οδικά δίκτυα της Αττικής, επισημαίνοντας για ακόμη μία φορά την ανάγκη για αυξημένη προσοχή και συμμόρφωση με τους κανόνες οδικής ασφάλειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τη δυσκολία που προκλήθηκε στην κυκλοφορία, οι αρχές κατάφεραν να διαχειριστούν την κατάσταση αποτελεσματικά, με τα συνεργεία να βρίσκονται άμεσα στο σημείο για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας​.

 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ