Χαλκιδική: Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο της 8χρονης στην πισίνα της κατασκήνωσης


Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τις συνθήκες θανάτου της 8χρονης Αγγελικής σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική, με τις αρχές να ερευνούν σοβαρές παραλείψεις και παρατυπίες.

Το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στην κατασκήνωση της Χαλκιδικής έχει προκαλέσει σοκ και οργή στην κοινή γνώμη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 8χρονη Αγγελική έχασε τη ζωή της ενώ κολυμπούσε στην πισίνα μαζί με άλλα παιδιά. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη χωρίς κανείς να αντιληφθεί την απουσία της έγκαιρα, παρά την παρουσία τόσο της ναυαγοσώστριας όσο και της ομαδάρχισσας στον χώρο.



Η ομαδάρχισσα παραδέχθηκε στην κατάθεσή της ότι δεν καταμέτρησε τα παιδιά όταν βγήκαν από το νερό και συνειδητοποίησε την απουσία της 8χρονης μόνο στην τραπεζαρία. Στη συνέχεια, αναζήτησε μόνη της το κοριτσάκι χωρίς να ενημερώσει άμεσα τις αρμόδιες αρχές. Η ναυαγοσώστρια, από την πλευρά της, ισχυρίστηκε ότι δεν είδε κανέναν στην πισίνα όταν αποχώρησε, κλειδώνοντας την περίφραξη γύρω από την πισίνα.

Έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν στην κατασκήνωση μετά το τραγικό περιστατικό αποκάλυψαν σοβαρές παρατυπίες στις εγκαταστάσεις. Η πισίνα στην οποία πνίγηκε η μικρή Αγγελική βρέθηκε να έχει μέγιστο βάθος 2,40 μέτρα, ενώ η περίφραξη της δεν πληρούσε τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν σωσίβια και κοντάρια διάσωσης, ενώ οι σημάνσεις για το βάθος ήταν ανύπαρκτες.



Ο παππούς της αδικοχαμένης 8χρονης κατήγγειλε δημόσια ότι το παιδί του βρισκόταν για αρκετή ώρα στην πισίνα χωρίς να το εντοπίσει κανείς, ενώ η αδερφή της την έψαχνε μάταια. Η οικογένεια ζητά δικαιοσύνη και αμφισβητεί τις επίσημες εκδοχές, κατηγορώντας την κατασκήνωση για ψεύδη και απόπειρα συγκάλυψης.



Η υπόθεση βρίσκεται υπό στενή διερεύνηση από τις εισαγγελικές αρχές, με την άδεια λειτουργίας της κατασκήνωσης να τίθεται υπό επανεξέταση και την πιθανότητα αναστολής της να μην αποκλείεται. Οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν τα γεγονότα, ενώ η κοινή γνώμη παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ