Εριέττα Κούρκουλου: Η εξομολόγηση για την δεύτερη εγκυμοσύνη και η αποκάλυψη του φύλου του μωρού


Η γνωστή επιχειρηματίας Εριέττα Κούρκουλου δεν δίστασε ποτέ να μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί, εμπνέοντας και υποστηρίζοντας πολλές γυναίκες που περνούν από την ίδια διαδικασία. Σήμερα, Πέμπτη 8 Αυγούστου, μόλις μία ημέρα μετά τα γενέθλιά της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πιο ευχάριστη είδηση: είναι έγκυος και περιμένει αγόρι!

Η Εριέττα, η οποία είναι παντρεμένη με τον Βύρωνα Βασιλειάδη από τον Ιούλιο του 2020, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία από τα γενέθλιά της, όπου διακρίνεται ξεκάθαρα η φουσκωμένη κοιλίτσα της. Στην ανάρτησή της, έγραψε:

«Χθες αποχαιρέτησα την πρώτη χρονιά της δεκαετίας των 30 με ένα μεγάλο χαμόγελο και απέραντη ευγνωμοσύνη για όλες τις ευλογίες που έφερε αυτός ο χρόνος. Θα μοιραστώ τις πιο σημαντικές – Η πρώτη, υγεία σε όλη μου την οικογένεια και τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Η δεύτερη, υπέροχους φίλους χωρίς τους οποίους κάθε μου βήμα θα ήταν βαρύτερο. Η τρίτη, δυο αγόρια και ένα τρίτο πλέον στην κοιλιά μου που αποτελούν όλη μου την ζωή».

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και την απόκτηση του πρώτου τους γιου, Νίκου, τον Μάρτιο του 2022. Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά πριν η Εριέττα κλείσει τα 32 χρόνια της.

Το νέο αυτό έχει προκαλέσει ενθουσιασμό και συγκίνηση στους θαυμαστές της, ενώ η ίδια συνεχίζει να εμπνέει με τη δύναμη και την ειλικρίνειά της.

 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ