Σίντι Κρόφορντ – Βασίλειος Κωστέτσος: Η συγγνώμη που έλυσε την παρεξήγηση


Ένα αναπάντεχο μπέρδεμα σε αμερικάνικο talk-show αποκαλύπτει τον βαθύ σεβασμό μεταξύ του διεθνούς σούπερ μόντελ και του κορυφαίου Έλληνα σχεδιαστή.

Στην πρόσφατη εμφάνισή της σε αμερικάνικο talk-show, η Σίντι Κρόφορντ βρέθηκε στο επίκεντρο μιας μικρής παρεξήγησης που άναψε φωτιές στους κύκλους της μόδας. Όταν ρωτήθηκε με ποιον σχεδιαστή μόδας δεν θα συνεργαζόταν ξανά, η Κρόφορντ ανέφερε τον «Βασίλειο», χωρίς να διευκρινίσει αν εννοούσε τον γνωστό Έλληνα σχεδιαστή Βασίλειο Κωστέτσο. Η απάντηση αυτή προκάλεσε άμεσα εικασίες και συζητήσεις.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Μετά το talk-show, η Κρόφορντ έσπευσε να αποσαφηνίσει τα πράγματα μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα, ανεβάζοντας στιγμιότυπα από τις πασαρέλες όπου είχε περπατήσει με σχέδια του Βασίλειου Κωστέτσου. Στην ανάρτησή της, ζήτησε συγγνώμη για το μπέρδεμα, δηλώνοντας: «Από το αρχείο… τόσα πολλά διασκεδαστικά looks στις πασαρέλες του Βασίλειου Κωστέτσου. Υ.Γ. Συγγνώμη για το μπέρδεμα – μάλλον λυγίζω υπό πίεση! Αν ξέρεις, ξέρεις. Στέλνω ένα μεγάλο φιλί».

Ο Βασίλειος Κωστέτσος δεν άφησε αναπάντητη την ανάρτηση της Κρόφορντ, δείχνοντας τον σεβασμό και την εκτίμησή του προς το σούπερ μόντελ. Σχολίασε κάτω από την ανάρτηση της Κρόφορντ: «Ξέρω… Αξέχαστες στιγμές! Όταν οι χιλιάδες θεατές τρελάθηκαν όταν περπάτησες στην πασαρέλα της Αθήνας!!! Ποτέ δεν αμφισβήτησα το ήθος σου και τον επαγγελματισμό σου, αλλά και την αγάπη σου για την Ελλάδα! Ήσουν πάντα και θα είσαι η κορυφαία μου μούσα. Ελπίζω να σε ξαναδώ στην Ελλάδα».

Η αμοιβαία αυτή ανταλλαγή μηνυμάτων ανάμεσα στη Σίντι Κρόφορντ και τον Βασίλειο Κωστέτσο απέδειξε ότι, παρά τις αρχικές παρεξηγήσεις, οι σχέσεις των δύο αυτών κορυφαίων επαγγελματιών παραμένουν δυνατές και γεμάτες σεβασμό. Αυτή η μικρή σύγχυση δεν κατάφερε να κλονίσει την εκτίμηση που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, προσφέροντας στο κοινό μια αληθινή ματιά στο παρασκήνιο των σχέσεων στον κόσμο της μόδας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ