Ινδία: Σοκαριστική απόπειρα δολοφονίας – Αμερικανίδα βρέθηκε αλυσοδεμένη σε δέντρο 


Ινδία: Σε μια υπόθεση που μοιάζει να βγήκε από ταινία θρίλερ, η αστυνομία ερευνά την απόπειρα δολοφονίας μιας 50χρονης Αμερικανίδας, της Lalita Kayi Kumar, η οποία βρέθηκε αλυσοδεμένη σε ένα δέντρο σε απομονωμένο δάσος. Η τραγική ανακάλυψη έγινε το Σάββατο το βράδυ από έναν βοσκό που άκουσε τις κραυγές της στο χωριό Sonurli, περίπου 450 χιλιόμετρα μακριά από τη Βομβάη.

Οι Αρχές θεωρούν τον πρώην σύζυγό της ως κύριο ύποπτο, βασιζόμενες σε σημείωμα που έγραψε η Kumar στο νοσοκομείο, το οποίο κατηγορεί εκείνον για την αποτρόπαια πράξη. Κατά την εύρεσή της, η Kumar ήταν αδύναμη και αφυδατωμένη, αδυνατώντας να μιλήσει. Δεν είναι σαφές πόσο καιρό παρέμεινε δεμένη στο δέντρο, ωστόσο η περιοχή είχε δεχτεί έντονες βροχοπτώσεις, και η ίδια δεν είχε φάει για ημέρες.

Η Kumar ζούσε στην Ινδία τα τελευταία δέκα χρόνια, διαμένοντας κυρίως στη Γκόα. Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τις επαφές της και να συγκεντρώσουν πληροφορίες για τις τελευταίες κινήσεις της. Ο σύζυγός της, που κατάγεται από το Ταμίλ Ναντού, είναι πλέον στο στόχαστρο των ερευνών.

Σύμφωνα με αξιωματούχους, η Kumar πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα και παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση. Οι αρχές έχουν αποστείλει ερευνητικές ομάδες στο Ταμίλ Ναντού και την Γκόα για να βρουν συγγενείς της και να αποκαλύψουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ