Τηλεοπτική πειρατεία: Συλλήψεις και συμμαχίες για την καταπολέμησή της


Η συνεχιζόμενη επιχείρηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατά της πειρατείας στο νησί της Ρόδου είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός μεταπωλητή παράνομων ψηφιακών συσκευών

Οι αρχές εντόπισαν στην κατοχή του μεγάλες ποσότητες χρημάτων και ψηφιακές συσκευές, ενώ διερευνούν και το δίκτυο πελατολογίου του, που περιλαμβάνει τόσο κατοίκους της Ρόδου όσο και άλλων περιοχών της Ελλάδας. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για περίπου 50.000 παράνομες συνδρομές που εντοπίστηκαν σε προηγούμενες επιχειρήσεις.

Σε διεθνές επίπεδο, οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ ενισχύουν τη νομοθεσία τους για την καταπολέμηση της πειρατείας, αντιμετωπίζοντας τις οικονομικές απώλειες και την απώλεια θέσεων εργασίας που προκαλεί αυτή η παραοικονομία. Οι τελικοί χρήστες των παράνομων υπηρεσιών κινδυνεύουν πλέον με βαριά πρόστιμα, καθώς θεωρούνται συνυπεύθυνοι.

Παράλληλα, οι ελληνικές εταιρείες COSMOTE TV και Nova ανακοίνωσαν μια στρατηγική συνεργασία για την ανταλλαγή των αθλητικών τους καναλιών. Αυτή η συμφωνία θα επιτρέψει στους συνδρομητές τους να έχουν πρόσβαση σε ένα πληρέστερο αθλητικό περιεχόμενο μέσω μιας μόνο συνδρομής. Από τη νέα αθλητική σεζόν, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα μπορούν να απολαμβάνουν το περιεχόμενο των καναλιών Novasports και αντίστοιχα, οι συνδρομητές της Nova θα έχουν πρόσβαση στα κανάλια COSMOTE SPORT.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ