Ερωτογενείς ζώνες κάθε ζωδίου: Ανακαλύψτε τα ευαίσθητα σημεία του αγαπημένου σας


Η αστρολογία, εκτός από τη χαρτογράφηση του χαρακτήρα μας και των τάσεων μας, μπορεί να αποκαλύψει και τα ερωτογενή σημεία του κάθε ζωδίου. Ας δούμε ποια είναι αυτά τα σημεία που κάνουν τον κάθε εκπρόσωπο του ζωδιακού να λιώνει από ευχαρίστηση.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
Οι Κριοί είναι γεμάτοι ενέργεια και πάθος. Το κεφάλι και το πρόσωπο είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία τους. Χάδια στο πρόσωπο, φιλιά στο μέτωπο και απαλές μαλάξεις στο κεφάλι θα τους ενθουσιάσουν.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Οι Ταύροι είναι λάτρεις της αφής και της γεύσης. Ο λαιμός είναι το ερωτογενές σημείο τους. Φιλιά, χάδια και απαλές μαλάξεις στον λαιμό θα τους κάνουν να ανατριχιάσουν από ευχαρίστηση.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Οι Δίδυμοι είναι εξωστρεφείς και λατρεύουν την επικοινωνία. Τα χέρια και τα δάχτυλα είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία τους. Απαλά χάδια στα χέρια, τα δάχτυλα και τους καρπούς θα τους εξιτάρουν.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Το στήθος και η κοιλιά είναι τα ερωτογενή σημεία τους. Χάδια και φιλιά σε αυτές τις περιοχές θα τους κάνουν να αισθανθούν ασφάλεια και αγάπη.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
Οι Λέοντες αγαπούν να είναι το κέντρο της προσοχής. Η πλάτη είναι το πιο ευαίσθητο σημείο τους. Μασάζ στην πλάτη και χάδια στην σπονδυλική στήλη θα τους κάνουν να νιώσουν εξαιρετικά.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Οι Παρθένοι είναι προσεκτικοί και τελειομανείς. Η κοιλιά και η μέση είναι τα ερωτογενή σημεία τους. Απαλά χάδια στην κοιλιά και τη μέση θα τους χαλαρώσουν και θα τους δώσουν μεγάλη ευχαρίστηση.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Οι Ζυγοί είναι ρομαντικοί και αγαπούν την αρμονία. Η περιοχή των γλουτών και της μέσης είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία τους. Χάδια και απαλά χτυπήματα σε αυτές τις περιοχές θα τους κάνουν να αισθανθούν υπέροχα.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)
Οι Σκορπιοί είναι παθιασμένοι και μυστικοπαθείς. Η περιοχή των γεννητικών οργάνων και το κάτω μέρος της πλάτης είναι τα ερωτογενή σημεία τους. Απαλές κινήσεις σε αυτές τις περιοχές θα τους ξεσηκώσουν.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Οι Τοξότες είναι ελεύθεροι και περιπετειώδεις. Οι γοφοί και οι μηροί είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία τους. Χάδια και φιλιά σε αυτές τις περιοχές θα τους κάνουν να αισθανθούν ζωντάνια και ενθουσιασμό.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Οι Αιγόκεροι είναι σοβαροί και φιλόδοξοι. Τα γόνατα και η περιοχή γύρω από αυτά είναι τα ερωτογενή σημεία τους. Απαλά χάδια και μασάζ στα γόνατα θα τους κάνουν να χαλαρώσουν και να νιώσουν ευχάριστα.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
Οι Υδροχόοι είναι πρωτότυποι και ανεξάρτητοι. Οι γάμπες και οι αστράγαλοι είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία τους. Απαλά χάδια στις γάμπες και τους αστραγάλους θα τους κάνουν να αισθανθούν υπέροχα.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Οι Ιχθύες είναι ρομαντικοί και ονειροπόλοι. Τα πόδια είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία τους. Απαλά μασάζ και χάδια στα πόδια θα τους κάνουν να νιώσουν ασφάλεια και ευχαρίστηση.

Είτε πιστεύετε στην αστρολογία είτε όχι, αυτές οι συμβουλές μπορούν να προσθέσουν μια επιπλέον διάσταση στις ρομαντικές σας στιγμές. Ανακαλύψτε τα ευαίσθητα σημεία του συντρόφου σας και απολαύστε την ευχαρίστηση που μπορείτε να προσφέρετε ο ένας στον άλλον.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ