Ζώδια: Τι λένε για σήμερα Παρασκευή 26/7


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 26η ημέρα του Ιουλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Κρατάμε τις δυνάμεις μας για το Σαββατοκύριακο

Το κύριο αστρολογικό θέμα της ημέρας είναι σαφώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου τα ξημερώματα της Παρασκευής. Αυτή η θέση ευνοεί την οργάνωση, το να ανακαλύψουμε λεπτομέρειες που μας έχουν ξεφύγει και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί σε ό,τι κάνουμε. Φυσικά το ζώδιο της Παρθένου εκτός από την τελειομανία, την προσοχή στη λεπτομέρεια, φημίζεται και για το ανήσυχο πνεύμα της αλλά και για το άγχος. Ας προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους αποσυμπίεσης και διαχείρισης του στρες. Στο ζώδιο της Παρθένου ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στις 05/08. Γι’ αυτό αν έχετε να κάνετε σημαντικές συμφωνίες, να αναλάβετε δεσμεύσεις γραπτώς, να προχωρήσετε σε αγορές ή να κάνετε εκκινήσεις θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε το διάστημα της ορθής πορείας του ή αλλιώς θα πρέπει να περιμένετε τον Σεπτέμβριο. Σήμερα ακόμη ο Χείρωνας, αυτός ο μικρός αστεροειδής με την ισχυρή συμβολική σημασία όμως στην αστρολογία, γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στον Κριό και φέρνει στην επιφάνεια ό,τι χρειάζεται ίαση στη ζωή μας για να το αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει. Η κύρια όψη της ημέρας είναι το εξάγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Άρη στους Διδύμους που μας χαρίζει αυτοπεποίθηση, μας καλεί σε δράση και συνεισφέρει μαζί με το εξάγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Δία να είμαστε εξωστρεφείς και να σκεφτόμαστε τον επόμενο ταξιδιωτικό προορισμό μας. Το Παρασκευοσαββατοκύριακο αυτό είναι από τα πιο ευνοϊκά του καλοκαιριού για έναρξη διακοπών ή απλώς για να περάσουμε πολύ όμορφα, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Ο Χείρωνας γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο σας και μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου εκτός των άλλων σας προτρέπει σε περισσότερη αυτογνωσία. Νιώθετε ότι κάνετε αυτό που θέλετε επαγγελματικά; Σας ικανοποιεί η προσωπική σας ζωή ως τώρα; Υπάρχουν πράγματα που δεν σας αρέσουν στις σημαντικές σας σχέσεις; Μπορεί να μην είναι εύκολες οι απαντήσεις και πολλές φορές προτιμάτε να τις αγνοείτε, γιατί ακριβώς ξέρετε πόσο επώδυνο είναι να συνειδητοποιείς ότι πρέπει να αλλάξεις τα πράγματα γύρω σου, αλλά όσο το κάνετε τόσο αναβάλλετε την ευτυχία σας για αργότερα. Κάποιοι μπορεί να φοβάστε μια αλλαγή εξαιτίας μιας παρελθοντικής αποτυχίας. Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σας, και τα λάθη του παρελθόντος μπορεί απλά να σας διδάξουν τι να μην επαναλάβετε όχι να σας καθηλώσουν. Η θέση του Ερμή στην Παρθένο από σήμερα θα διευκολύνει πρακτικά την καθημερινότητα σας και κυρίως τα επαγγελματικά θέματα. Ξεκινά μια περίοδος για να κλείσετε εκκρεμότητες στη δουλειά, να πληρώσετε λογαριασμούς, να κάνετε διακανονισμούς σε χρέη, να τακτοποιήσετε τα λογιστικά σας, αλλά και να ενισχύσετε την επικοινωνία με τους συνεργάτες ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Αν ψάχνετε να προσλάβετε ένα συνεργάτη ή βοηθό, ή ακόμη και να κάνετε αγορές τεχνολογικού ή άλλου εξοπλισμού για τη δουλειά σας, επισπεύστε τις διαδικασίες γιατί μετά τις 05/08 ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο. Επίσης το διάστημα είναι θετικό για να ελέγξετε την κατάσταση της υγείας σας και να ρυθμίσετε θέματα διατροφής, άσκησης κλπ. Η σημερινή μέρα βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο σας σε θετική όψη εξαγώνου προς τον Δία και είναι πιθανόν να έχετε ευχάριστες ειδήσεις, ενώ εξαιρετικά μπορούν να πάνε και τα ταξιδιωτικά σας πλάνα αν φεύγετε διακοπές ή απλώς για το γουηκέντ.

Ταύρος

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής ο πλανήτης της επικοινωνίας και των μετακινήσεων, ο Ερμής, παίρνει μια πιο βολική θέση προς το ζώδιο σας και βοηθά να εκφράσετε τη δημιουργικότητα και τις ιδέες σας. Θα είστε πιο ανοιχτοί στην επικοινωνία με τους άλλους, πιο διασκεδαστικοί και πιο εξωστρεφείς. Ό,τι πρέπει δηλαδή για να είστε η ψυχή της παρέας στις διακοπές και για να εμπνέετε με τα λόγια σας και τους άλλους. Μάλλον θα πρωτοστατήσετε σε όλα τα παιχνίδια και μπορεί να πειραματιστείτε λίγο και με την τύχη σας. Ακόμη θα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να φλερτάρετε αν είστε μόνοι-ες. Η σχέση με το ταίρι σας, τα παιδιά σας αν έχετε ή τους φίλους θα είναι πιο ζωηρή και θα τους αφιερώνετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Αν είστε μόνοι-ες μπορεί σε ένα ταξίδι ή στις διακοπές να γνωρίσετε κάποιον που θα σας κάνει κλικ ερωτικά. Βέβαια τα παραπάνω θα εξελιχθούν θετικότερα όσο ο Ερμής θα είναι ορθόδρομος σε αυτό το ζώδιο κι όχι μετά τις 05/08 που θα γυρίσει ανάδρομος. Σήμερα ακόμη ο Χείρωνας γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και μέχρι τον Δεκέμβριο μπορεί να φέρει ξανά στην επιφάνεια κάποια «τραύματα» του παρελθόντος με τα οποία δεν έχετε ξεμπερδέψει ή δεν τα πιάσατε και ποτέ. Ακόμη μπορεί να νιώθετε να σας βαραίνει ένα μυστικό σας, κάτι που δεν έχετε τολμήσει να αποκαλύψετε στους άλλους γιατί φοβάστε την απόρριψη. Μέχρι τις 29/12 το διάστημα είναι ιδανικό για ψυχοθεραπεία ή για να βρείτε τρόπους να διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά ό,τι σας έχει πονέσει ή έχει αφήσει το αποτύπωμα του στην ψυχή σας. Είναι ακόμη ένα διάστημα που πρέπει να κάνετε προτεραιότητα τα θέματα της υγείας σας και να νοιαστείτε περισσότερο για τον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο απόψε αργά τη νύχτα σηματοδοτεί μια περίοδο κάπως πιο εσωστρεφή σε ό,τι αφορά τις σκέψεις σας. Ενδεχομένως να μη θέλετε να ανοιχτείτε σε ανθρώπους εκτός του οικογενειακού περιβάλλοντος σας ή εκτός αυτών που εμπιστεύεστε ιδιαίτερα. Θέματα του σπιτιού, των προσώπων που απαρτίζουν την οικογένεια σας ή ενός ακινήτου θα σας απασχολήσουν περισσότερο στη διάρκεια της παραμονής του στην Παρθένο, που εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του θα είναι μακρά. Κάποιοι ίσως κάνετε ένα ταξίδι επιστροφής στις ρίζες σας, στο μέρος που γεννηθήκατε ή σε ένα μέρος που νιώθετε οικειότητα. Ένα πρόβλημα που έχει τις ρίζες του στο παρελθόν μπορεί να ξαναέρθει στη ζωή σας προκειμένου να το επιλύσετε. Άλλοι θα κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού ή επισκευές, τροποποιήσεις προκειμένου να προετοιμαστείτε για το φθινόπωρο. Άλλοι μπορεί να ξεκινάτε μια νέα δραστηριότητα με έδρα το σπίτι σας. Η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Χείρωνα από σήμερα μέχρι τον Δεκέμβριο σας βάζει σε δεύτερες σκέψεις σε σχέση με τους φίλους, τις ομάδες στις οποίες μπορεί να συμμετέχετε με κάποιο τρόπο, τους μακροπρόθεσμους στόχους που μπορεί να έχετε και πιθανώς να χρειάζεται να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις ή και καλύτερες επιλογές ατόμων που να μιλάτε την ίδια γλώσσα και να έχετε κοινό όραμα. Άτομα που έχετε βαφτίσει φίλους στο παρελθόν και παίζουν με τις ανασφάλειες σας δεν δικαιούνται να λέγονται φίλοι και σίγουρα δεν δικαιούνται να είναι δίπλα σας.

Καρκίνος

Η νέα θέση του Ερμή στην Παρθένο από τα ξημερώματα της Παρασκευής σας προικίζει με μεγαλύτερη περιέργεια και με εξαιρετική δεινότητα στην επικοινωνία με τους άλλους. Η αλήθεια είναι ότι με αυτή τη θέση θα έχετε μια πολυάσχολη καθημερινότητα είτε λόγω των επαγγελματικών είτε άλλων υποχρεώσεων. Θα μιλάτε πολύ στο τηλέφωνο, θα απαντάτε σε τόνους αλληλογραφίας, μπορεί να ταξιδεύετε για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους περισσότερο ή να ασχολείστε με το μεταφορικό σας μέσο. Αν ψάχνετε δουλειά τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να στείλετε βιογραφικά, να περάσετε από συνεντεύξεις. Αν εργάζεστε ειδικά σε επαγγέλματα επικοινωνίας ή που εμπεριέχουν επαφή με κόσμο θα αυξηθούν οι ευθύνες σας. Είναι ακόμη το κατάλληλο διάστημα να διαφημίσετε τη δουλειά σας ή τα ταλέντα σας και να ασχοληθείτε με συνεργάτες και συγγενείς! Και φυσικά επειδή είναι καλοκαίρι να γνωρίσετε νέους τόπους πηγαίνοντας διακοπές και νέες παρέες. Βέβαια όλα τα παραπάνω θα κυλήσουν καλύτερα και χωρίς προβλήματα όσο ο Ερμής είναι ορθός στο ζώδιο της Παρθένου, δηλαδή από σήμερα μέχρι τις 04/08 κι από τις 09/09 μέχρι τις 26/09. Ο Χείρωνας επίσης γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στον Κριό από σήμερα και μέχρι τις 29/12, βάζοντας σας σε σκέψεις για την πορεία της καριέρας σας και για το πώς διαχειρίζεστε εσείς οι ίδιοι τις σχέσεις σας με ανωτέρους, προϊσταμένους κλπ. Μια δυσκολία με κάποιον στη δουλειά μπορεί να σας κάνει να χάνετε λίγο την αυτοπεποίθηση σας ή μπορεί να φέρνει αναμνήσεις από μια προηγούμενη κατάσταση που τα πράγματα δεν είχαν εξελιχθεί όπως θα θέλατε. Όμως μην μπερδεύεστε με το παρελθόν. Δεν είναι ίδια κάθε μέρα ούτε κι εσείς είστε ίδιοι με αυτό που ήσασταν χρόνια πριν. Οπότε μην ανησυχείτε και κυρίως μη φοβάστε, γιατί τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν πολύ καλύτερα τώρα πια.

Λέων

Το ξημερώματα της Παρασκευής ο Ερμής μετακινείται από το ζώδιο σας στην Παρθένο και σας βοηθά να εστιάσετε στα πρακτικά θέματα των οικονομικών σας. Ενδεχομένως να έχετε κάποιες καλές ιδέες για να βγάλετε χρήματα τώρα ή κάποιες καλές προτάσεις για δουλειά που θα ανεβάσουν τις μετοχές και το εισόδημα σας. Γενικώς καλό είναι να ασχοληθείτε πρακτικά με λογαριασμούς, με τα ψιλά γράμματα σε οικονομικές συμφωνίες προκειμένου να επωφεληθείτε ή να προχωρήσετε σε διακανονισμούς. Πάντα το ζώδιο της Παρθένου σχετίζεται με την τάξη και την οργάνωση και μολονότι σας φαίνεται βουνό κάτι τέτοιο θα δείτε πόσο πιο ήρεμοι θα νιώσετε όταν έχετε τον απόλυτο έλεγχο των οικονομικών σας. Σήμερα γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και ο Χείρωνας μέσα σε έναν τομέα που αφορά τη γνώση στο ωροσκόπιο σας. Λένε ότι ο «δάσκαλος» εμφανίζεται όταν ο μαθητής είναι έτοιμος κι όταν μιλάμε για τον Χείρωνα μιλάμε για ένα δάσκαλο σοφίας, πίστης και φιλοσοφίας. Καθώς από τώρα μέχρι τον Δεκέμβριο θα είναι ανάδρομος, κάποιες εμπειρίες που θα βιώσετε ενδεχομένως και αρκετά ζόρικες θα σας οδηγήσουν σε αλλαγές στην κοσμοθεωρία σας και στις προτεραιότητες σας. Από την άλλη, όποιες φοβίες ή ανασφάλειες έχετε σε θέματα που αφορούν σπουδές, ταξίδια, επαγγελματικά ρίσκα θα έρθουν στο προσκήνιο για να τις αντιμετωπίσετε και θα το κάνετε με τον καλύτερο τρόπο.

Παρθένος

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο σας τα ξημερώματα και η επικοινωνία γίνεται προτεραιότητα! Με την επιρροή αυτή θα έχετε μια πολυάσχολη καθημερινότητα, πολλές συζητήσεις, επαγγελματικά ραντεβού, συσκέψεις, επαφές με κόσμο, εμπορικές δοσοληψίες, μετακινήσεις ή και ταξίδια. Θα θέλετε να εκφραστείτε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και θα είστε πιο ευθείς σε αυτά που ζητάτε από τους άλλους. Πολλές φορές βέβαια μπορεί να νιώθετε πιο ανήσυχοι ή να έχετε ανεξήγητη νευρικότητα. Ίσως γιατί το μυαλό σας είναι πιο ανήσυχο απ’ ό,τι συνήθως και το νευρικό σας σύστημα υποφέρει. Αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ, τον γραπτό ή προφορικό λόγο, το διαδίκτυο, την εκπαίδευση, τον τουρισμό, το εμπόριο, τις μεταφορές θα έχετε μια ιδιαίτερα γόνιμη περίοδο να προωθήσετε τις ιδέες και τη δουλειά σας. Βέβαια όλα αυτά πριν τις 05/08 που θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο σας. Γι’ αυτό αν έχετε να υπογράψετε κάτι σημαντικό, να πάρετε μια απόφαση για μια αλλαγή ή να κάνετε μια μεγάλη αγορά επισπεύστε τις διαδικασίες ή αλλιώς προτιμήστε τον Σεπτέμβριο που ο Ερμής θα είναι ορθόδρομος. Η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Χείρωνα στον Κριό από σήμερα μέχρι τον Δεκέμβριο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια συναισθήματα που γεννήθηκαν μέσα σας μετά από μια προδοσία σε μια σχέση στο παρελθόν ή ακόμη να φέρει ανασφάλειες σε θέματα οικονομικά. Όλα αυτά όμως έρχονται για να μπορέσετε να τα επιλύσετε και να πάτε παρακάτω. Τόσο τα θέματα μιας σχέσης όσο και τα οικονομικά μπορεί να σας δημιουργήσουν ένα μικρό πονοκέφαλο αυτές τις μέρες, καθώς στο ίδιο ζώδιο που βρίσκεται ο Χείρωνας βρίσκεται σήμερα και η Σελήνη.

Ζυγός

Τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Ερμής προχωρά στην Παρθένο, τη δεύτερη πιο αγαπημένη του θέση μετά τους Διδύμους. Εσωστρέφεια, μια τάση να κλείνεστε στον εαυτό σας και τις σκέψεις σας να μην αποκαλύπτετε τα συναισθήματα σας και να λειτουργείτε κάπως μυστικά ή παρασκηνιακά προσδίδει η νέα θέση του Ερμή στην Παρθένο. Ίσως κάνετε τους απολογισμούς σας ή δουλεύετε πάνω σε ένα επαγγελματικό πόνημα που θα βγει στην επιφάνεια λίγο αργότερα. Είναι μια περίοδος που σας απασχολεί το παρελθόν, φροντίστε όμως να μη φορτώνεστε ενοχές και μετανιώνετε για πράγματα που δεν αλλάζουν. Καλό είναι να εξετάζετε παλιές πράξεις ή παραλείψεις προκειμένου να βελτιώσετε τους χειρισμούς στο μέλλον. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη μοναξιά αυτές τις μέρες και καθώς η επιρροή εκτείνεται στην καρδιά του καλοκαιριού προσπαθήστε να μην απομονώνεστε από τους φίλους και τους ανθρώπους που σας αγαπούν. Επί προσθέτως σήμερα ο Χείρωνας γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία μέχρι τον Δεκέμβριο μέσα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, ενθαρρύνοντας σας να εξερευνήσετε περισσότερο και βαθύτερα θέματα των πιο σημαντικών και στενών δεσμών σας. Αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα θέλατε ίσως πρέπει να δείτε κι εσείς το δικό σας μερίδιο ευθύνης. Αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται αρκετή εσωτερική δουλειά από σας τους ίδιους. Με το να δείχνετε με το δάχτυλο τους άλλους πιστεύοντας ότι εκείνοι κάνουν λάθη δεν κερδίζετε κάτι ουσιαστικό. Με τη Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Κριό η έμφαση θα είναι στις στενές σχέσεις και συνεργασίες σας αλλά με θετικό πρόσημο στο αποτέλεσμα.

Σκορπιός

Η είσοδος του Ερμή τα ξημερώματα στην Παρθένο εξυπηρετεί ιδανικά τα συμφέροντα σας σε ό,τι αφορά την επικοινωνία με τους άλλους, τη συλλογική εργασία, την υλοποίηση με πρακτικό τρόπο των στόχων και των επιθυμιών σας. Από τώρα και για ένα μεγάλο διάστημα, καθώς θα γυρίσει και σε ανάδρομη πορεία, θα έχετε πιο εξωστρεφή διάθεση, θα συντονίζεστε με τις πιο χαλαρές μέρες του καλοκαιριού, θα βρίσκετε χρόνο για τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα προκειμένου να μοιράζεστε όμορφες στιγμές μαζί τους και θα επικοινωνείτε τις ανάγκες και τα θέλω σας με κατανοητό τρόπο στους γύρω σας. Σημαντικές θα είναι και οι επαφές σας με συνεργάτες από τον χώρο της δουλειάς. Ο Χείρωνας γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία επίσης από σήμερα μέχρι τον Δεκέμβριο. Σε αυτή την πιο εσωτερική περίοδο σας καλεί να δείτε κατάματα τα δικά σας λάθη, τις δικές σας επιλογές και προσεγγίσεις σε δύο σημαντικούς τομείς στη ζωή σας και να βρείτε τρόπο να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Ο ένας τομέας αφορά την καθημερινότητα της δουλειάς σας, τις σχέσεις με συνεργάτες, συναδέλφους, ανωτέρους και ο άλλος τον τομέα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Αντί να προσεγγίζετε όμως με φόβο και ελεγκτικό σχεδόν εμμονικό τρόπο τα πάντα γύρω από αυτούς τους τομείς, προσπαθήστε να είστε λίγο λιγότερο αυστηροί με τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους. Προσπαθήστε να βρείτε έναν πιο εναλλακτικό τρόπο ώστε να μην πνίγεστε στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, αλλά να μην κάνετε κακό και στην υγεία σας. Τα θέματα της δουλειάς θα είναι καυτά σε όλη τη διάρκεια της μέρας κι αυτά θα προσπαθήσετε να διαχειριστείτε με κάθε τρόπο αλλά με θετικά αποτελέσματα.

Τοξότης

Πρακτικότητα και μεθοδικότητα σε επαγγελματικά θέματα απαιτεί ο Ερμής στην Παρθένο από σήμερα τα ξημερώματα. Εστιαστείτε στην καριέρα, στην κοινωνική κι επαγγελματική σας προβολή, δείτε πώς μπορείτε να ενισχύσετε με τις ιδέες σας τη δουλειά και τις σχέσεις με ανωτέρους. Ψάξτε καλύτερα τις προοπτικές της δουλειάς σας και σκεφτείτε σοβαρά επαγγελματικές προτάσεις. Προσέξτε όμως την παρόρμηση και τη βιασύνη ιδιαίτερα σε εμπορικές και οικονομικές δοσοληψίες και μην ανησυχείτε υπερβολικά για το μέλλον. Αν έχετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν την πορεία της δουλειάς σας βιαστείτε και μην το αφήσετε μετά τις 05/08 που ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Ακόμη σήμερα ο Χείρωνας, ο μικρός αστεροειδής με την τεράστια συμβολική σημασία στην αστρολογία, γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη φάση μέχρι τον Δεκέμβριο. Είναι μια περίοδος εσωτερικών αλλαγών, αλλά κυρίως αυτό που πρέπει να αλλάξετε είναι κάποιες από τις άμυνες σας. Ωραίο το χιούμορ, να είστε ευχάριστοι στους άλλους ή να τους κάνετε να γελούν, αλλά δεν είναι ανάγκη να κρύβεστε πίσω από τέτοιες τεχνικές όταν δεν νιώθετε έτσι μέσα σας. Αν οι φίλοι ή ο σύντροφος σας δεν κατανοούν ότι έχετε κι εσείς τις δικές σας ίσως λίγο πιο στενόχωρες πλευρές, τότε είναι ο καιρός να δείτε κατάματα τις σχέσεις που δημιουργείτε.

Αιγόκερως

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Ερμής θα προχωρήσει στην Παρθένο. Αυτή η θέση είναι πολύ πιο φιλική προς το ζώδιο σας. Το μυαλό θα λειτουργεί με περισσότερη καθαρότητα κι ευθυκρισία και θα καταφέρνετε με την πρακτικότητα που σας διακρίνει να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας. Θέματα που σχετίζονται με το μέλλον της δουλειάς σας, τις σπουδές, τα ταξίδια, τα νομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο και θα βρείτε ικανοποιητικές λύσεις! Ενδεχομένως να ταξιδέψετε στο εξωτερικό ή να έχετε επαφές με φίλους ή συγγενείς που μένουν μακριά. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας και να μην επιμένετε σε συζητήσεις που αφορούν υποκειμενικές απόψεις. Η ανάδρομη πορεία του Χείρωνα από σήμερα φέρνει στην επιφάνεια παλιά τραύματα που μπορεί να γεννήθηκαν στην παιδική σας ηλικία και αναμοχλεύει κάποιες ανασφάλειες που η ρίζα τους είναι βαθιά. Από τώρα μέχρι τον Δεκέμβριο όμως με αυτογνωσία, ψυχοθεραπεία ή όποιον άλλο τρόπο επιθυμείτε εσείς μπορεί να κάνετε πολλή δουλειά και να τα αφήσετε πίσω σας. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να αποδεχτείτε τον εαυτό σας και τις αλλαγές που παρατηρούν και οι άλλοι σε σας χωρίς να σας πιάνουν ανασφάλειες αν τις αποδέχονται οι άλλοι. Αν εσείς είστε σίγουροι για τον εαυτό σας οι άλλοι θα ακολουθήσουν.

Υδροχόος

Ο Ερμής από τη νέα του θέση στην Παρθένο από τα ξημερώματα της Παρασκευής ευνοεί την ενασχόληση με τα οικονομικά σας. Καιρός να δείτε με μεθοδικότητα και πρακτικότητα οτιδήποτε σχετίζεται με χρέη, οφειλές, έσοδα, έξοδα και να τα βάλετε σε μια τάξη. Ακόμη η θέση του προσφέρεται για έρευνα και για να δείτε πίσω από την επιφάνεια την ουσία σε λόγια και πράξεις. Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση με «ψυχραιμία» για θέματα που καίνε, όπως αυτά που αναφέρονται στην ερωτική ή σεξουαλική σας σχέση με το ταίρι σας ή τα κοινά σας οικονομικά, επιδιώξτε το μέχρι τις 04/08, καθώς από τις 05/08 ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Σήμερα γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία ο Χείρωνας μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, της γνώσης αλλά και των στενών συγγενών. Από τώρα μέχρι το Δεκέμβριο μπορεί να σας απασχολήσουν τα παραπάνω θέματα. Κάποιες δυσκολίες σε επίπεδο επικοινωνίας με τους άλλους μπορεί να είναι πιο έντονες αυτό το διάστημα. Μπορεί οι άλλοι να παρερμηνεύουν τα λόγια ή τον τρόπο σας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εσείς θα εγκαταλείψετε τις απόψεις σας προκειμένου να γίνουν αποδεκτές από τους άλλους. Αυτό που πρέπει να σιγουρέψετε μόνο είναι να γίνουν αρχικά οι προθέσεις και οι απόψεις σας αντιληπτές από τους άλλους.

Ιχθύες

Η νέα θέση του Ερμή στην Παρθένο από σήμερα τα ξημερώματα σάς δημιουργεί την επιθυμία να επικοινωνήσετε περισσότερο με τους άλλους, να ακούσετε τις δικές τους απόψεις και σκέψεις, να συνεργαστείτε μαζί τους ώστε να έχετε θετικότερα αποτελέσματα στους στόχους σας. Ευνοείται ο διάλογος και η επίλυση προβλημάτων στις σχέσεις σας μέσω του διαλόγου. Αν ασχολείστε επαγγελματικά με τη συμβουλευτική, τις δημόσιες σχέσεις ή αν η δουλειά σας εμπεριέχει παρουσιάσεις και επικοινωνία, θα έχετε μια ιδιαίτερα συναρπαστική περίοδο μπροστά σας που μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο και να έχετε και κέρδος. Σε κάθε περίπτωση η θέση του Ερμή στην Παρθένο οριοθετεί μια πιο εξωστρεφή φάση τουλάχιστον μέχρι τις 05/08 που θα γυρίσει ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο. Βέβαια στην Παρθένο θα επιστρέψει ορθόδρομος για αρκετές μέρες και μέσα στον Σεπτέμβριο από τις 09/09 μέχρι τις 26/09. Σήμερα ο Χείρωνας, ο «πληγωμένος» θεραπευτής της αστρολογίας και της μυθολογίας μας, γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μέσα στον τομέα της αυτοπεποίθησης, των αξιών, της ασφάλειας αλλά και των οικονομικών. Από τώρα μέχρι τον Δεκέμβριο σας δίνει την ευκαιρία να διορθώσετε πολλά από τα κακώς κείμενα που υπάρχουν και αφορούν το δικό σας αίσθημα ασφάλειας. Αν μονίμως νιώθετε φόβο και ανασφάλεια ότι δεν θα καταφέρετε, τότε έλκετε και τις ανάλογες καταστάσεις στη ζωή σας. Σκεφτείτε πότε γεννήθηκαν αυτές οι φοβίες και πώς μπορείτε να τις καταπολεμήσετε. Ακόμη οι φόβοι αυτοί μπορεί να αναφέρονται στις σχέσεις σας κι όχι τόσο στα οικονομικά. Μπορεί να έχετε ριζωμένες βαθιά πεποιθήσεις ότι δεν θα βρείτε ευτυχία ή ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή, οπότε πολλές φορές να σαμποτάρετε μόνοι σας τον εαυτό σας. Όλο αυτό δεν λύνεται ούτε σε μια μέρα ούτε σε μια ώρα. Χρειάζεται χρόνος και πολλή και συνειδητή δουλειά από την πλευρά σας για να ελευθερωθείτε…

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ