Σαρωτικές αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ – Παύτηκαν δύο από τα παλαιότερα στελέχη του φορέα


Οι πρόσφατες διοικητικές αλλαγές στον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), υπό την εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά, αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας για την εξυγίανση και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών της Περιφέρειας. Μετά τις σαρωτικές αλλαγές στη Διεύθυνση Μεταφορών και τις υπηρεσίες υγειονομικού ελέγχου, τώρα ο ΕΔΣΝΑ περνάει από διοικητική αναδιάρθρωση με στόχο τη διαφάνεια και την αποτελεσματικότητα.

Συγκεκριμένα, δύο από τα παλαιότερα στελέχη του φορέα, ο Διευθυντής Ανακύκλωσης και ο Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών, απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους. Και οι δύο κατείχαν θέσεις ευθύνης για αρκετά χρόνια, και η μετακίνησή τους σε άλλες οργανικές θέσεις αποτελεί μέρος της προσπάθειας για την ανανέωση και την απομάκρυνση παλαιών νοοτροπιών που ζημίωσαν το δημόσιο συμφέρον.

Σύμφωνα με κύκλους της Περιφέρειας Αττικής, αυτές οι αλλαγές αποσκοπούν στη δημιουργία δομών που λειτουργούν με πλήρη διαφάνεια, κύρος και αποτελεσματικότητα. Ο ΕΔΣΝΑ έχει απασχολήσει και την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, η οποία ερευνά ένα άνοιγμα άνω των 150 εκατ. ευρώ σε υποχρεώσεις του Συνδέσμου προς τρίτους. Αυτή η εξέλιξη δείχνει τη δέσμευση της νέας περιφερειακής αρχής για τη θεραπεία των προβλημάτων του παρελθόντος και την παρουσίαση ενός ολιστικού σχεδίου για τη βιώσιμη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, αποφασισμένος για ριζικές αλλαγές, επιδιώκει να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη του κοινού στην Περιφέρεια και να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες λειτουργούν με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, ανταποκρινόμενες στις σύγχρονες απαιτήσεις και προκλήσεις.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ