Ρωσία: Κάρφωσε σε σανίδες τα χέρια και τα πόδια της συντρόφου του και της έβαλε φωτιά


Ρωσία: Η ιστορία που περιγράφεται είναι ιδιαίτερα τραγική και σοκαριστική. Η φρικαλεότητα της πράξης του 33χρονου Όλεγκ Στζεγκολίκιν προς την 40χρονη Οξάνα Κουζμένκο δείχνει το επίπεδο βίας και κακοποίησης που δυστυχώς υφίστανται πολλοί άνθρωποι, κυρίως γυναίκες, όταν εκείνες ζητούν να φύγουν από τοξικές και κακές σχέσεις.

Σύμφωνα με την Daily Mail, μετά την ανακοίνωση της ποινής από το δικαστήριο, ο άνδρας δήλωσε εθελοντής στον πόλεμο στην Ουκρανία, προκειμένου να αποφύγει τη φυλάκιση.

«Μου έβγαλε τις μπότες και μετά πήρε το αριστερό μου πόδι και το κάρφωσε σε ένα ξύλο, ενώ στο δεξί μου πόδι άνοιξε μια τρύπα με κάτι σαν ανοιχτήρι», περιγράφει η άτυχη γυναίκα στην κατάθεσή της.

Μάλιστα, την ώρα που κάρφωνε τη σύντροφό του, απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει και στη συνέχεια όπως υποστηρίζει η ίδια: «έβγαλε ένα τσιγάρο και έναν αναπτήρα, μου έριξε βενζίνη και με άναψε σαν κερί».

Το θράσος του 33χρονου δεν σταμάτησε εκεί, αφού στη συνέχεια έδωσε εντολή στη γυναίκα να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό της, κάτι που ευτυχώς της έδωσε την ευκαιρία να ξεφύγει.

Ο δικηγόρος του Στζεγκολίκιν διαφώνησε με την απόφαση του δικαστηρίου, καθώς, όπως ανέφερε, «τόσο στην ανάκριση, όσο και στο δικαστήριο ο πελάτης μου έλεγε συνέχεια “σε αγαπώ”».

Η κακοποίηση μέσα στις σχέσεις είναι ένα σοβαρό και συχνό φαινόμενο που συχνά δεν αναφέρεται ή δεν λαμβάνει την προσοχή που χρειάζεται.

Η ποινή των 12 ετών φυλάκισης μπορεί να θεωρηθεί από πολλούς ως ποινή «χάδι» σε σχέση με την φρικαλεότητα της πράξης. Αυτό θέτει σε όλους μας  σοβαρά ερωτήματα για το πώς απονέμεται η δικαιοσύνη σε περιπτώσεις ακραίας βίας και βασανιστηρίων

Μάλιστα, η απόπειρα του δράστη να αποφύγει την φυλάκιση δηλώνοντας εθελοντής στον πόλεμο στην Ουκρανία είναι ένα εξωφρενικό παράδειγμα του πώς κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις για να αποφύγουν τις συνέπειες των πράξεών τους.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ