Ζώδια: Τι λένε για σήμερα Τρίτη16/7


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 16η ημέρα του Ιουλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

4 ζώδια θα ταλαιπωρηθούν ιδιαίτερα σήμερα

Η Τρίτη με τη Σελήνη στον Σκορπιό δε φιλοξενεί σίγουρα την πιο χαλαρή και ιδανική αστρολογική συνθήκη, αφού η Σελήνη μπλέκεται στα δίχτυα του Άρη και του Ουρανού ενεργοποιώντας τη σύνοδο που σχημάτισαν μεταξύ τους τη Δευτέρα. Βέβαια πολλές φορές αυτές οι όψεις αναφέρονται σε γεγονότα που δεν αφορούν τη ζωή του καθενός από μας, αλλά σε καταστάσεις που σχετίζονται με το παγκόσμιο γίγνεσθαι και την ένταση που υπάρχει αυτή την περίοδο σε πολλά μέτωπα στον πλανήτη μας. Φυσικά όλοι μπορεί να αγχωνόμαστε περισσότερο με την επικαιρότητα και να επηρεάζεται η διάθεση μας. Τις πρωινές ώρες σχηματίζεται και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που δεν βοηθά ιδιαίτερα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας. Με ψυχραιμία και υπομονή θα περάσει κι αυτή η τόσο απαιτητική μέρα. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι οι εκπρόσωποι των ζωδίων που πρέπει να προσέξουν περισσότερο, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Σήμερα προσπαθήστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι στην οδήγηση, αλλά και πιο υπομονετικοί όταν όλοι βιάζονται να πάνε κάπου ή να ψωνίσουν γρήγορα. Οι όψεις της Σελήνης μπορεί να σας κάνουν λίγο πιο ευέξαπτους και με τον τρόπο σας να ενοχλήσετε ή να πληγώσετε κάποιο άτομο χωρίς να το θέλετε. Ακόμη με τη Σελήνη στον Σκορπιό θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και να μην πιστεύετε εύκολα ό,τι ακούτε. Προστατέψτε τα μυστικά σας και γενικώς φανείτε αρκετά καχύποπτοι με άτομα που γνωρίζετε τώρα. Εμπιστευθείτε πιο πολύ το ένστικτο σας και τη διαίσθηση σας κι όχι τόσο πολύ τα αυτιά σας. Επίσης μην αφήνετε τίποτε στην τύχη σε ό,τι αφορά το πορτοφόλι σας. Δείτε πώς μπορεί ακόμη να επηρεάζεται η διαχείριση των εξόδων σας από τις επιλογές της παρέας σας. Μην παρασύρεστε επειδή κάποιοι από τον κύκλο σας μπορεί να έχουν μεγαλύτερη άνεση και να ξοδεύουν αλόγιστα. Χρειάζεται να είστε πιο πειθαρχημένοι χωρίς να νιώθετε βέβαια ότι στερείστε πράγματα.

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Σκορπιό στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών στο ωροσκόπιο σας και πιθανώς να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι πιο δύσκολοι στην επικοινωνία, δε δείχνουν πνεύμα συνεργασίας ή γενικώς έχουν νεύρα ή είναι απρόσιτοι. Από την άλλη μπορεί μια σχέση να φτάνει σε μια κρίσιμη καμπή και να πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Γενικότερα αυτές τις ημέρες ο τομέας σχέσεις που περιλαμβάνει τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές επαφές σας θα σας απασχολήσει περισσότερο. Όμως δεν είναι κατάλληλες μέρες για σημαντικές αποφάσεις ή δεσμεύσεις και καλά θα κάνετε πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που χρειάζεται και την έγκριση των άλλων, πρώτα να τη λάβετε και μετά να προχωρήσετε για να μη χάσετε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια και κυρίως για να μην απογοητευτείτε.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε συνδυασμό με τις όψεις που δημιουργεί σήμερα μπορεί να στήσει διάφορες μικροπαγίδες κυρίως σε θέματα δουλειάς κι επαφών με συνεργάτες, αλλά και άτομα στην καθημερινότητα σας και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις λεπτομέρειες για να μην πέσετε σε κάποια από αυτές. Πιθανώς να χρειαστεί να αναλάβετε κάποιες ευθύνες ή μπορεί ακόμη να υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σας με κάποιο συνεργάτη ή πελάτη, ή επαγγελματικές εκκρεμότητες που πρέπει να μαζέψετε προκειμένου να φύγετε διακοπές. Σημαντικό όμως είναι να προσέχετε και θέματα υγείας. Αν προέκυψε κάποιο πρόβλημα μην το αφήνετε χωρίς να το ελέγξετε. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά μπορεί να τραβήξουν την προσοχή σας και ίσως σκέφτεστε πώς θα καταφέρετε να κάνετε αυτό που επιθυμείτε να κάνετε επαγγελματικά να σας αποφέρει και χρήματα.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Σκορπιό σας προσκαλεί να εστιάσετε την προσοχή σας στην ερωτική σας ζωή, στα πράγματα που σας ευχαριστούν, σας διασκεδάζουν, στις φιλικές σας σχέσεις αλλά και στα θέματα των παιδιών. Όμως οι απαιτητικές όψεις της προσδίδουν μια δυσκολία ή μια αίσθηση αγανάκτησης. Γι’ αυτό μη δίνετε υποσχέσεις που ξέρετε ότι θα καταπιεστείτε για να τις τηρήσετε ακόμη και στα ίδια σας τα παιδιά ή τον σύντροφο σας. Πιθανώς η διάθεση σας να μην εναρμονίζεται με τους άλλους. Δεν είναι ανάγκη να τους πιέσετε να κάνουν κάτι που δε θέλουν και μην το βλέπετε ως απόρριψη αν δεν θέλουν να ακολουθήσουν το δικό σας πρόγραμμα. Προσπαθήστε να κάνετε αυτό που ευχαριστεί εσάς χωρίς να εξαρτάται το πρόγραμμα σας από τη διάθεση των φίλων σας.

Λέων

Η Σελήνη από τον Σκορπιό κοντράρει ανοιχτά Ερμή, Άρη και Ουρανό σήμερα και παίζει με το μυαλό και τα συναισθήματα σας. Καθώς όλοι γύρω σας θα είναι πιο βιαστικοί αλλά και λίγο στον κόσμο τους, ίσως πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πώς το λέτε αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Γενικώς οι πρωινές ώρες είναι κάπως άβολες και ίσως νιώσετε κάποιες ανασφάλειες να ξυπνούν από το παρελθόν. Ακόμη μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη αναστάτωση μέσα στην οικογένεια. Από την άλλη, η Τρίτη μπορεί να σας βρίσκει αρκετά αγχωμένους με το μέλλον μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Μπορεί να μην ξέρετε τι να κάνετε ή να νιώθετε έναν εγκλωβισμό σε αυτή τη φάση. Σε αυτές τις περιπτώσεις η καλύτερη λύση είναι να κερδίσετε χρόνο για να σιγουρευθείτε αν θέλετε να δεσμευτείτε περισσότερο ή να επιλέξετε έναν άλλο δρόμο. Μη βιάζεστε.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό και οι όψεις της με τον Ερμή, τον Άρη και τον Ουρανό έχουν να κάνουν περισσότερο με την καθημερινότητα σας, αλλά και το κομμάτι της επικοινωνίας και πιθανώς να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση ή αίσθηση πίεσης ανάμεσα σε σας και τους συνεργάτες σας αν εργάζεστε, ή τους ανθρώπους που συναντάτε καθημερινά στο περιβάλλον σας συμπεριλαμβανομένων και των στενών συγγενών. Πιθανώς ακόμη να υπάρχει μια έντονη αύξηση στους ρυθμούς της ημέρας σας, πιθανώς όμως και κάποιο πρόβλημα που αφορά συζητήσεις, μετακινήσεις, το μεταφορικό σας μέσο, συμφωνίες ή σχέδια για το μέλλον. Σαφώς δεν είναι μια θετική μέρα για δεσμεύσεις και συμφωνίες αλλά ούτε και πολύ σοβαρές συζητήσεις. Ακόμη μη φορτώνετε το πρόγραμμα σας με πολλά και διαφορετικά πράγματα και νιώθετε έτσι πιεσμένοι.

Ζυγός

Οι μέρες αυτές δεν πατάνε σε γερό υπόβαθρο και είναι λίγο ασαφείς και ρευστές ως προς τα αποτελέσματα τους. Αυτό μπορεί να το συνειδητοποιήσετε κυρίως σε δύο τομείς: στα ερωτικά και τα οικονομικά. Μάλλον είναι οι δύο τομείς που δεν μπορείτε να σχεδιάσετε τις παρακάτω κινήσεις σας με ευκολία, αφού κάποιος παράγοντας θα τροποποιεί την κατάσταση κάθε φορά. Η ενεργοποίηση της συνόδου Άρη-Ουρανού από τη Σελήνη σήμερα μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με το μέλλον των οικονομικών σας πόρων ίσως επηρεασμένοι από τη δυσχερή επικαιρότητα των ημερών.

Σκορπιός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και με κάποιο τρόπο με τις όψεις που σχηματίζει με τον Ερμή, τον Άρη και τον Ουρανό σάς υποχρεώνει να δείτε τα τρωτά σας σημεία. Καταρχάς οφείλετε να προσέχετε τα θέματα υγείας. Από την άλλη μπορεί να βρίσκεστε σε μια φάση που σας κατακλύζουν κάποιες φοβίες σχετικά με το μέλλον κάποια σχέσης ή συνεργασίας. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι μια επιρροή που θα μείνει για πολύ, γι’ αυτό μην πέφτετε ψυχολογικά αλλά μην πιέζετε και τον εαυτό σας. Σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να λάβετε αποφάσεις.

Τοξότης

Σήμερα μπορεί να έχετε μεγάλη εσωτερική ένταση με δικά σας θέματα και κάπου όλο αυτό το ξεσπάτε, ακόμη κι εκεί που δεν πρέπει. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι η λογική σας λέει άσπρο και η καρδιά σας το αντίθετο και είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι να επιλέξετε να ακολουθήσετε. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερο εκνευρισμό. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει κι αρκετός φόρτος εργασίας ή μπορεί να ετοιμάζεστε για διακοπές και όλο και κάποια πράγματα να πρέπει να κάνετε για να είστε ελεύθεροι τις επόμενες ημέρες. Ακόμη είναι πιθανό να σας απασχολήσει κάποιο μυστικό το οποίο βγαίνει στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες κι αφορά εσάς ή σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας. Από την άλλη μπορεί να γίνεστε λίγο πιο αυστηροί σε θέματα επικοινωνίας ειδικά με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή μπορεί να προκύπτουν κάποια απρόοπτα.

Αιγόκερως

Η επιρροή της Σελήνης από τον Σκορπιό δεν είναι τόσο ζόρικη για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αλλά με τις όψεις της η Σελήνη μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια αναστάτωση. Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Κάποιος φίλος-η ίσως έχει να σας αποκαλύψει κάτι σημαντικό ή κάποιος συνεργάτης μπορεί να εμφανίζει μια πιο περίεργη συμπεριφορά και πιθανώς να έχετε μαζί του μια έντονη συνομιλία, μπορεί όμως να έχετε προσδοκίες είτε από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο είτε από ένα δικό σας σχέδιο και να απογοητευθείτε αν δεν παίρνετε αυτό που θέλετε. Προσοχή και στις οικονομικές σας συναλλαγές.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα παραμείνει στον Σκορπιό φέρνοντας τα θέματα της επαγγελματικής κατεύθυνσης σας ή ακόμη και των σχέσεων σε πρώτη διάταξη. Ίσως είναι τα επαγγελματικά σας σχέδια για το μέλλον που σας προβληματίζουν κάπως. Απέναντι σε όλο αυτό προτάξτε υπομονή και ψυχραιμία και μην πιέζεστε ιδιαίτερα. Από την άλλη, η ενεργοποίηση της συνόδου Άρη-Ουρανού μπορεί να δείχνει κάποιους προβληματισμούς σε θέματα οικογένειας ή μπορεί να νιώθετε εγκλωβισμένοι σε αυτή τη φάση από υποχρεώσεις κι ευθύνες. Δεν είναι κακό να αρνηθείτε κάτι σε κάποιον που απαιτεί τον χρόνο και τη βοήθεια σας αν καταπιέζεστε να το κάνετε. Προσοχή σε σχέση με μεγαλύτερα άτομα στο περιβάλλον του σπιτιού.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Σκορπιό είναι φιλική προς το δικό σας ζώδιο, αλλά οι όψεις της μπορεί να σας δημιουργήσουν μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις σας ή να σας βγαίνουν παράπονα και γκρίνιες. Πριν όμως τα δείτε όλα ως βουνό και υπερβάλλετε στις αντιδράσεις σας φτάνοντας στην «παράνοια» τον εαυτό σας αλλά και τον σύντροφό σας, κάντε έναν καλύτερο έλεγχο της πραγματικότητας και δείξτε ψυχραιμία και υπομονή. Όσο περνά η εβδομάδα οι τάσεις φυγής θα είναι πιο έντονες κι έτσι αν δεν είστε διακοπές δεν θα ήταν κακή ιδέα να πάτε κάπου μια εκδρομή για να αλλάξετε παραστάσεις. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε κόπωση και να θέλετε να φορτίσετε λίγο τις μπαταρίες σας μακριά από τον πολύ κόσμο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ