Κιμ Καρντάσιαν: Η φλογερή της εμφάνιση σε παραμυθένιο γάμο της Ινδίας -Γιατί ενόχλησε τους «πιστούς»


Η Κιμ Καρντάσιαν επέδειξε το απαράμιλλο στιλ της σε έναν απο τους πιο πλούσιους γάμους των τελευταίων ετών στην Ινδία, προκάλεσε ωστόσο και οργισμένες αντιδράσεις στους πιο πιστούς Ινδουιστές.

Η Κιμ Καρντάσιαν έκλεψε την παράσταση στον γάμο του δισεκατομμυριούχου κληρονόμου Aναντ Αμπάνι και της Ραντίκα Μέρτσαντ στη Βομβάη της Ινδίας, και ανέβασε μία σειρά από νέες φωτογραφίες από την περίσταση. «Η Ινδία μου έκλεψε την καρδιά», έγραψε στη λεζάντα της καθώς επέλεξε μια μοντέρνα εκδοχή ενός lehenga σε κόκκινο σχέδιο που αποτελούνταν από πέπλο, cropped top και ασορτί φούστα με σχίσιμο στους μηρούς.

Συνδύασε τη σέξι κόκκινη εμφάνιση με σμαράγδια 500 καρατίων Lorraine Schwartz, σκουλαρίκια με σταγόνες σε σχήμα αχλαδιού 100 καρατίων και ένα κολομβιανό σμαραγδένιο δαχτυλίδι 10 καρατίων. Το σύνολο διαθέτει πούλιες, φούντες με κρόσσια και μια περίτεχνη χάντρα.

https://www.instagram.com/p/C9dq1_-q2Os/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη δεύτερη φωτογραφία, η διάσημη ινφλουένσερ η οποία παρευρέθηκε στους εορτασμούς με την αδερφή της Kλόι, πόζαρε μπροστά σε ένα επιδόρπιο με άλλους καλεσμένους του γάμου, προτού προσθέσει μεμονωμένες λήψεις του εαυτού της και φωτογραφίες με άλλους παρευρισκόμενους.

Η ιδρύτρια του Skims μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία της να μιλάει με τον 29χρονο Αμπάνι και τη συνομήλικη σύζυγό του, προτού ολοκληρώσει την ανάρτησή της με ένα κοντινό πλάνο με κάποιον να βάζει ένα πέπλο στο κεφάλι της.

Κόκκινο; Μόνο η νύφη

Η παραδοσιακή ινδουιστική γαμήλια τελετή του Ανάντ και της Ραντίκα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 12 Ιουλίου και η Κιμ και η Κλόε αποφάσισαν να κάνουν μια δήλωση με τη γαμήλια ενδυμασία τους, υιοθετώντας την παραδοσιακή ινδική εμφάνιση.

Η επιλογή της Κιμ ωστόσο να φορέσει κόκκινο θα μπορούσε να θεωρηθεί από ορισμένους ως παραβίαση της ινδουιστικής γαμήλιας εθιμοτυπίας. Όπως στη Δύση, οι καλεσμένοι καταλαβαίνουν ότι δεν πρέπει να φορούν λευκά στους γάμους, το κόκκινο συνήθως προορίζεται για τη νύφη στις σύγχρονες ινδουιστικές τελετές.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ