Μπιάνκα Σενσόρι και Κάνιε Γουέστ: Η νέα αποκαλυπτική έξοδος στο Λος Άντζελες


Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Κάνιε Γουέστ για ακόμα μια φορά έκλεψαν την παράσταση με την απογευματινή τους έξοδο στο Λος Άντζελες. Το διάσημο ζευγάρι εθεάθη να φτάνει σε κινηματογράφο για να παρακολουθήσει την πολυαναμενόμενη ταινία «A Quiet Place: Day One», προσελκύοντας τα βλέμματα πριν καν κατέβουν από το εντυπωσιακό Tesla Cybertruck αξίας 100.000 δολαρίων. Αξιοσημείωτο είναι ότι το ίδιο όχημα προτιμά και η πρώην σύζυγός του Γουέστ, Κιμ Καρντάσιαν.

Η Μπιάνκα Σενσόρι με αποκαλυπτική εμφάνιση

Η 29χρονη Σενσόρι επέλεξε ένα άκρως αποκαλυπτικό ασημένιο μπικίνι τοπ, που μόλις κάλυπτε τις θηλές της, και το συνδύασε με ένα στενό, μπεζ σορτσάκι. Ολοκλήρωσε το τολμηρό της σύνολο με διάφανες γόβες και ένα καπέλο του μπέιζμπολ, αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία.

Ο Κάνιε Γουέστ με casual look

Αντίθετα, ο σύζυγός της Κάνιε Γουέστ, επέλεξε μια πιο συμβατική και άνετη εμφάνιση, φορώντας μαύρη βερμούδα και γκρι φούτερ με κουκούλα. Το ζευγάρι φάνηκε χαλαρό και ευδιάθετο, παρά τις πρόσφατες φήμες για τριγμούς στον γάμο τους.

Φήμες για κρίση στον γάμο

Πέρα από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της Σενσόρι, το ζευγάρι βρέθηκε στο επίκεντρο των μέσων ενημέρωσης για έναν άλλον λόγο. Το 22χρονο μοντέλο Μικαέλα Λαφουέντε ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι ο Γουέστ της έστειλε ένα περίεργο μήνυμα, ζητώντας της να βρεθούν, παρότι είναι παντρεμένος. «Το μήνυμα ήταν αρκετά περίεργο, καθώς δεν είχα μιλήσει μαζί του ποτέ, ούτε τον είχα δει από κοντά στο παρελθόν» φέρεται να έγραψε η Λαφουέντε σε μια ανάρτηση στα social media, που έχει πλέον διαγραφεί. «Δεν νομίζω ότι είναι αποδεκτό να στέλνεις μηνύματα σε άλλες γυναίκες όταν είσαι παντρεμένος» πρόσθεσε.

Η σχέση της Μπιάνκα Σενσόρι και του Κάνιε Γουέστ συνεχίζει να προκαλεί ενδιαφέρον και σχόλια, τόσο για τις δημόσιες εμφανίσεις τους όσο και για τα φημολογούμενα προσωπικά ζητήματα. Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα για το διάσημο ζευγάρι το προσεχές διάστημα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ